Modernus automobilis paskirtas Giedraičių ugniagesiams gelbėtojams

Giedraičiuose surengtas Molėtų rajono ugniagesių tarnybos darbuotojų susirinkimas, kuriame dalyvavo Molėtų rajono savivaldybės meras Stasys Žvinys, Molėtų PGT Valstybinės priešgaisrinės priežiūros poskyrio viršininkas Robertas Kulikauskas, Molėtų rajono ugniagesių tarnybos direktorius Linas Dirma, jo vadovaujamos ugniagesių tarnybos padalinių atstovai iš viso rajono.

Prieš pradedant susirinkimą įvyko gaisrinio automobilio perdavimas Giedraičių ugniagesių komandai ir jo galimybių demonstravimas gausiai susirinkusiems kolegoms.
Susirinkimą pradėjęs Molėtų PGT atstovas R. Kulikauskas kalbėjo apie gaisrus, jų skaičių, gelbėjimo darbus, o ugniagesių tarnybos direktorius Linas Dirma pristatė praėjusių metų tarnybos veiklą, įvardijo problemas ir laukiančius iššūkius šių metų veikloje.
Molėtų rajono savivaldybės meras S. Žvinys džiaugėsi stipriais gelbėjimo tarnybų vadovais, atsakingomis ugniagesių komandomis, gerais jų veiklos rezultatais, moderniu gaisriniu automobiliu kaimiškose vietovėse, kuris šį kartą buvo paskirtas Giedraičių ugniagesių komandai, bei padėką už už ilgametį, sąžiningą ir atsakingą darbą, susietą su rizikomis ir pavojais pažabojant ugnį, saugojant ir gelbėjant žmonių gyvybes, gamtą, namus ir kiekvieno mūsų ramybę, įteikė Molėtų rajono ugniagesių tarnybos Giedraičių ugniagesių komandos ugniagesiui gelbėtojui Jonui Dobilui.

Molėtų r. savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas