Pagerbti Zarasų krašto verslininkai

Siekiant pagerbti rajono verslininkus, pasidžiaugti jų nuveiktais darbais ir pasiektais rezultatais, novatoriškomis idėjomis ir geranoriškomis iniciatyvomis, kurios tiesiogiai ar netiesiogiai, bet prisideda prie kiekvieno iš mūsų gerovės, Zarasuose paminėta šį mėnesį švenčiama profesinė verslo atstovų šventė – Verslo diena. Jos metu apdovanoti rajonui nusipelniusių įmonių vadovai ir savininkai.

„Zarasuose šiandieną įregistruota daugiau nei 230 įmonių, kiekvienos iš kurių indėlis yra labai skirtingas, tačiau savaip svarbus mūsų krašto ekonominei ir socialinei aplinkai”, – sveikindamas susirinkusius verslo atstovus sakė rajono savivaldybės mero pavaduotojas Arvydas Steponavičius.
Zarasų rajono savivaldybė, norėdama atsidėkoti verslo žmonėms už jų iniciatyvas, gerus norus, pasiektus rezultatus versle, įsteigė dvylika nominacijų. Įvertinti ir išskirti verslo įmones iš bendro jų skaičiaus yra labai atsakinga ir svarbi misija, todėl renginio organizatoriai steigti garbingas nominacijas pakvietė kuo daugiau su verslu susijusių institucijų ar asocijuotų verslo struktūrų Zarasų rajone.

Dvylikai verslo atstovų buvo įteiktos dekoratyvinio meninio stiklo skulptūros:
1. UAB „Akadas” nominuota kaip didžiausias darbdavys Zarasų krašte už sukurtas darbo vietas;
2. Už ilgalaikes užsienio investicijas į Zarasų kraštą nominuota Lietuvos ir Danijos UAB ,,Engel Dali”;
3. Už sėkmingiausią papildomai remiamų asmenų integravimą į darbo rinką apdovanota VšĮ ,,Nacionalinis socialinės integracijos institutas”;
4. UAB „Zarasų komunalininkas” nominuota už nuolatinę paramą ir bendradarbiavimą su Zarasų rajono savivaldybe;
5. IĮ „Langasta” įvertinta už sėkmingiausią papildomai remiamų asmenų integravimą į darbo rinką;
6. Nominacija už naujo produkto, garsinančio Zarasų kraštą, sukūrimą atiteko MB ,,Lietungė”;
7. Bendra Lietuvos ir Latvijos įmonė UAB „Danvita” nominuota už indėlį į Sodros biudžetą;
8. Už nepamirštas lietuviškas tradicijas apdovanojimas atiteko Rimaldos Narkevičienės įmonei;
9. Eivaldo Novodvorsko įmonė įvertinta už skaidrų verslą;
10. Erikas Čypas nominuotas už amatų namų įkūrimą, tautinio paveldo puoselėjimą ir tradicijų perdavimą jaunajai kartai;
11. Bendruomenė ,,Šlyninkos vandens malūnas” įvertinta už Zarasų krašto turistinio patrauklumo skatinimą puoselėjant tautinio paveldo produktą;
12. UAB „Vasaknos” nominuota už verslo diversifikavimą.
Renginio metu pasveikinti ir patys „jauniausi”, vos tik savaitę pradėję savo veiklą, verslininkai. Vienas iš jų – Juras Juškėnas, įkūręs pramogų vaikams kambarį „ZaRasiukas”, kur vaikų laukia dviejų aukštų žaidimo aikštelė su čiuožykla ir kamuoliukų baseinu, batutas, minkštoji tėvelių zona, kurioje galima mėgautis kavos puodeliu, žaidimai vaikams, animaciniai filmukai vakarais, diskoteka ir kitos linksmybės. Taip pat pasveikinti uždarosios akcinės bendrovės ,,Unikall” atstovai, kurių dėka duris atvėrė Smėlynės gatvėje esanti nauja maitinimo įstaiga ,,Du drambliai”.

Zarasų r. savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas