Bobų vasara Molėtų rudens gėrybių ir amatų mugėje „Un tėvulia dvara…“

Paskutinį rugsėjo savaitgalį Molėtų mieste vėl vyks atsinaujinusi Rudens gėrybių ir amatų mugė „Un tėvulia dvara…“.
Penktadienį, rugsėjo 25 dieną, miesto Jaunimo aikštėje veiks pramogų kiemelis vaikams, taip pat bus atidarytas Molėtuose esantis senasis gyd. A. Jauniškio namas, į kurį užsukti kvies Utenos meno centro kuruotų rezidencijų programos „Klausinėjantys menai” kūrinių paroda.

 

Šeštadienį, nuo 9 val., centrinėje miesto gatvėje vilios mugė: žolininkės siūlys arbatos, nosį kutens žuvienės aromatas, medumi prekiaus rajono bitininkai, bus galima įsigyti įspūdingų kaimo gaspadinių skanumynų, sodo ir daržo gėrybių, kulinarinio paveldo ir tautodailės gaminių, šurmuliuos rajono seniūnijų ir bendruomenių kiemeliai, kurie išradingumu, linksmumu, svetingumu stebins visus smalsuolius ir dovanos jiems specialiai šventei paruoštą kultūrinę programą.
10 val. tradiciškai vyks ir stilizuota muzikinė visų vienuolikos rajono seniūnijų eisena, žadanti nustebinti ne vieną šventės dalyvį. Šventės metu taip pat bus pagerbti ir apdovanoti geriausi rajono žemdirbiai, ūkininkai ir kiti savo darbais Molėtų kraštą puoselėjantys rajono gyventojai, bendruomenių atstovai. Mugės dalyviams ir svečiams savo koncertą dovanos dainininkas Radži.

Molėtų r. savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas