„300 Lakes Rally“ – konkurencingiausios lenktynės šį sezoną

Rugpjūčio 6-8 dienomis Zarasuose jau šeštąjį kartą organizuojamas „300 Lakes Rally” šiemet išsiskirs ne tik pakitusiu renginio formatu, bet ir aršiomis automobilių sporto profesionalų kovomis.

 

Vienas iš ralio organizatorių Audrius Gimžauskas džiaugiasi, jog „300 Lakes Rally” lenktynės jau tapo tarptautiniu renginiu, kuriame netrūks nei įspūdingų vaizdų, nei pramogų. „Net patys nepajutome, kaip įgavome pagreitį organizuodami šias varžybas. Šių metų ralis ypatingas tuo, kad mūsų renginio sklaida vyksta ne tik Lietuvoje ir Pabaltyje – šiemet turime net dešimt skirtingų valstybių vėliavų, startuosiančių lenktynėse”, – sakė A. Gimžauskas.
Didelis lenktynėse startuosiančių ekipažų skaičius skatina dalyvius ne tik intensyviai treniruotis, bet ir kilti į konkurencinę kovą, kuri, pasak jų, šiemet bus itin įtempta. „Starto sąrašas, mano nuomone, yra vienas iš konkurencingiausių per visus metus, nes šiemet dalyvauja suomių lenktynininkas Kaspar Koitla, pernai metų Suomijos čempionas, kuris atvyks tinkamai pasiruošęs. Manau, kad statyčiau už jį. Labai pajėgus estų duetas Siim Plangi ir Marek Sarapuu, latvių atstovai Janis Vorobjovs ir Andris Malnieks, ir, žinoma, gausus pajėgių lietuvių ekipažų skaičius.Visas pirmas startuojančiųjų dvidešimtukas yra tikrai labai stiprus”, – įžvalgomis dalijosi ralyje šturmanas Ramūnas Šaučikovas, kurio keturioliktuoju numeriu paženklinto ekipažo tikslas – nugalėtojų pakyla.
Didžiausia vasaros ralio švente tituluojamas „300 Lakes Rally 2015″ ralis vyks jau kitą savaitę, rugpjūčio 6-8 dienomis, Zarasuose. Ralio žiūrovai galės pasigerėti prie trasų ne tik greitai lekiančiais lenktynininiais ekipažais, bet ir dalyvauti jiems organizatorių paruoštoje pramoginėje renginio dalyje: „Stokker Rally” kokteilių vakare, kuris vyks rugpjūčio 6 d. (ketvirtadienį) Sėlių aikštėje, Zarasuose bei ten pat kitą dieną vyksiančiame „Stokker Rally” BBQ („barbekiu”) vakare.

udiena.lt inf.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas