Miškuose uogautojai nesiliauja mėlyniauti su „šukomis“

Ignalinos agentūros pareigūnai tęsia bendradarbiavimą su su Aukštaitijos nacionalinio parko ir Labanoro regioninio parko direkcija. Dėl nemažėjančių gyventojų pranešimų ypač didelis dėmesys vis dar skiriamas uogavimui bei vykdoma akcija „Automobilį statyk atsakingai“.

Anksčiau buvo skelbiama, kad pareigūnai liepos mėnesį vykdys daugiau bendrų reidų ir stiprins poilsiautojų kontrolę saugomose teritorijose.
Liepos 17–23 dienomis reidų metu buvo nustatyti 25 pažeidimų atvejai. Surašyta 18 administracinių teisės pažeidimų protokolų uogautojams, kurie rinkdami mėlynes naudojo mechanines priemones – „šukas”. Trims žvejams bus paskirtos nuobaudos už tai, kad žvejojo neturėdami reikiamų leidimų ir taip pažeidė Mėgėjų žvejybos vidaus vandenyse taisykles. Taip pat buvo užfiksuota lankymosi saugomose teritorijose pažeidimų. Nustatyti du nelegalaus stovyklavimo ir du netinkamo automobilių statymo atvejai.
Kadangi nustatomų pažeidimų skaičius ir pobūdis iš esmės nesikeičia, pareigūnai toliau vykdys sustiprintą saugomų teritorijų kontrolę.

Utenos RAAD inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas