„Dienos Reklama“ visose tvarkingose pašto dėžutėse Anykščiuose

Šia džiugia naujiena šį kartą dalijamės su anykštėnais – kiekvieną savaitę Jūs tikrai gausite nemokamą skelbimų laikraštį „Dienos Reklama”. Šį laikraštį Anykščiuose mes platiname patys, taigi, jei kada nerasite savo tvarkingoje pašto dėžutėje „Dienos Reklamos”, visuomet galite mums pranešti žemiau nurodytais telefonais arba 4 psl. esančiais kontaktais.
Pranešame, kad Anykščių mieste yra 3 700 tvarkingų pašto dėžučių, suskaičiuotos beveik visos nuosavų namų pašto dėžučių sekcijos bei daugiabučių namų laiptinėse esančios dėžutės. Nemokamai laikraštis bus platinamas ir parduotuvėse, kurių sąrašą rasite laikraštyje.

Skrajutės Anykščiuose

Taigi, tiek Jūsų skrajučių galime išplatinti Anykščių mieste. Tiems verslininkams, kurie domisi galimybe jas išplatinti ir kituose miestuose, mes taip pat galime padėti.
Utenos mieste siūlome išplatinti 9 500 vnt., Ignalinoje 1 850 vnt., Zarasuose 2 200 vnt. skrajučių. Skrajučių platinimo kaina yra nuo 0,012 EUR (0,04 Lt) + PVM ir ji priklauso nuo skrajučių dydžio bei svorio.

Skelbimai į „Dienos Reklamą”

Laikraštis „Dienos Reklama” yra nemokamas, tačiau skelbimai jame – mokami, tiesa, jie kainuoja nedaug. Asmeninius, komercinius skelbimus, jei norite pirkti, parduoti, siūlyti paslaugas bei kt., į laikraštį galite dėti keliais būdais. Bene paprasčiausias – skelbimo tekstą arba reklamos maketą siųskite elektroniniu paštu reklama@utenosdiena.lt ir gausite tik Jums skirtą pasiūlymą. Skelbimą į „Dienos Reklamą”, kurį matys visi Zarasų miesto, Ignalinos miesto bei Utenos miesto ir rajono gyventojai, galite atnešti į laikraščio „Šilelis” redakciją adresu: Vilniaus g. 13, Anykščiai. Skelbimą galite įdėti ir užsukę į „Dienos Reklama” redakciją (Maironio g. 34, Utena). Jei dėsite skelbimą ilgesniam laikui, siūlome užsukti pas mus ir aptarti visas galimybes, nes galime pasiūlyti nuolaidų.

Apie mus

Visiems norime priminti, kas mes esame. Jau ne vienerius metus leidžiame didžiausio tiražo spalvotą ir storą (16 psl.) laikraštį „Utenos diena”, kuris yra populiariausias
Utenos rajone. Jau keletą metų leidžiame ir etnografinį, kultūrinį žurnalą „Indraja”, kuris sulaukia vis didesnio populiarumo tarp kraštiečių iš Utenos.

Prieš pusantrų metų startavo regioninis portalas www.udiena.lt, kurio lankomumas pastaraisiais mėnesiais muša visus rekordus ir lenkia laikraščio „Utenos diena” skaitomumą. Portale Jūs rasite naujienų, aktualijų apie Uteną, rajoną bei visą regioną.

Jau keletą metų maketuojame, spausdiname ir platiname įvairiausių dydžių bei išmatavimų skrajutes, brošiūras, lankstinukus, katalogus. Taigi, jei sugalvosite ką nors atsispausdinti, visuomet galite mums atsiųsti paklausimą deividas@utenosdiena.lt.

Jau antri metai turime ir savo platinimo tarnybą „Dienos Kurjeris”, kuri užtikrina puikų, patikimą ir laiku atliekamą laikraščių „Utenos diena” bei „Dienos Reklama” išplatinimą Utenoje, Zarasuose, Ignalinoje, o dabar ir Anykščiuose.

Kol kas paskutinis mūsų projektas – Jūsų rankose laikomas nemokamas skelbimų laikraštis „Dienos Reklama”, kuris buvo išleistas praėjusių metų spalio mėnesį ir jau
gruodžio mėnesį buvo visiškai užpildytas Jūsų skelbimais bei reklamos maketais. Gegužės mėnesio „Dienos Reklamos”, platinamos Utenos regione, tiražas – 19 000 egz.

Skelbimai į „Dienos Reklamą” priimami el. paštu reklama@utenosdiena. lt, laikraščio „Šilelis” redakcijoje,Vilniaus g. 13, Anykščiuose, laikraščio „Zarasų kraštas” redakcijoje, Vilniaus g. 16, Zarasuose, laikraščio „Mūsų Ignalina” redakcijoje, Vasario 16-osios g. 16, Ignalinoje, laikraščio „Utenos Diena” ir „Dienos Reklama” redakcijoje, Maironio g. 34, Utenoje. Daugiau informacijos tel.: (8 389) 61 460, 8 657 67 376, 8 657 67 375. Naujienas operatyviai sekite www.udiena.lt, draugaukime https://www.facebook.com/utenos.diena.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas