Gegužės savaitgalis su gražiausiais šunimis

Gegužės 22, 23, 24 dienomis Radžiūnų aerodrome (Molėtų r.) vyks specializuotos tarptautinės šunų parodos.
Kasmet gegužės pabaigoje patys gražiausi šunys „okupuoja” Molėtų krašto viešbučius ir kaimo turizmo sodybas – Lietuvos kinologų draugija Radžiūnų aerodrome kiekvienais metais rengia dvi tarptautines šunų parodas.

Į šias parodas Suomijos, Lenkijos, Estijos, Rusijos ir kitų šalių šunų mylėtojai renkasi iš anksto – nepraleidžia progos pasidžiaugti gražia mūsų krašto gamta, pailsėti.
Pernai tarptautinės šunų parodos sulaukė rekordinio dalyvių skaičiaus – daugiau kaip 2700 šunų varžėsi dėl gražiausiojo bei 2014 m. Baltijos nugalėtojo titulų. Laimėjo nedidukas, iš pažiūros visai paprastas šuo – valų korgis pembrukas.
Šiųmetėje parodoje varžysis daugiau kaip 1400 šunų. Šunų apžiūra prasidės 10 valandą ryte ir tęsis iki 17 valandos.
Iš įvairių pasaulio šalių atvykę tarptautiniai šunų teisėjai kasdien rinks pačius gražiausius parodos šunis. Vyks jaunųjų vedlių, veislynų, porų, veteranų ir kt. konkursai.
Atvykusiems į renginį su šeimomis ir draugais bus galima ne tik pamatyti šimtus gražiausių šunų, bet ir smagiai praleisti laiką Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centre, kur bus organizuojami įdomūs užsiėmimai vaikams ir šeimoms, veiks kūrybinės dirbtuvės.

Lietuvos kinologų draugijos inf., G. Kavaliauskaitės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas