Molėtų gimnazijos mokiniai mokėsi verslumo

Balandžio 23 dieną Molėtų gimnazijoje vyko renginys jaunimui „Verslas veža”. Susitikimas su verslininkais, išlausytos sėkmės istorijos – tai galimybė pačiam įkūnyti savo idėjas, gauti motyvacijos siekti savo tikslų ir surasti atsakymus į dominančius klausimus.

Molėtų gimnazijoje susirinkusį jaunimą sveikino Molėtų rajono savivaldybės meras Stasys Žvinys, Kultūros ir švietimo skyriaus vedėja Nijolė Kimbartienė, VšĮ „Versli Lietuva” vyr. projektų vadovė Inga Stegvilaitė, gimnazijos direktorė Rimutė Guobienė.
Savo sėkėmės istorijas pasakojo verslininkai Vytautas Medineckas, Donatas Plieskis, Marius Repšys ir Julius Pauliukevičius su Simu Jaskutėliu.
Gimnazistai turėjo galimybę patys pabandyti sugeneruoti verslo idėją. Renginyje netrūko dovanų, geros nuotaikos ir naudingos informacijos.
„Verslas veža” – tai galimybė savo kelio beieškančiajam sužinoti, kaip pradėti savo verslą ar paversti realybe ilgai savyje brandintas verslumo idėjas. Projektu siekiama motyvuoti jaunus, ambicingus ir apie savo ateitį galvojančius jaunuolius įkūnyti savo idėjas versle, suteikti pasitikėjimo savo jėgomis bei išbandyti savo jėgas praktiniuose užsiėmimuose, kurie padeda įvertinti esamas žinias bei verslo aplinkos suvokimą.

udiena.lt inf., J. Pavilonienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas