Palūšę papuošė nauja žaidimų aikštelė

Lapkričio 21 d. Palūšės kaime, Lūšių ežero pakrantėje, atidaryta vaikų žaidimų aikštelė, taip pat krepšinio ir teniso aikštės su šalia įrengtais lauko treniruokliais. Visi šie gražūs darbai atlikti įgyvendinus Ignalinos rajono vietos veiklos projektą „Šeimos poilsio zonos įrengimas”. Palūšės bendruomenei ir čia atvykstantiems svečiams naujoji šeimos zona bus puiki vieta sportuoti, bendrauti ir smagiai leisti laisvalaikį. Naujoji sporto ir poilsio erdvė gausiai turistų lankomoje Palūšėje įrengta labai gražioje ir patogioje vietoje. Kadangi pristatymo dieną buvo šaltoka, aikštelės su visais įrenginiais išbandytos tik simboliškai.

Šventiniame renginyje dalyvavo meras Henrikas Šiaudinis, seniūnas Jonas Polito, Aukštaitijos nacionalinio parko direktorius Eminuelis Leškevičius, Palūšės bendruomenės vadovas Arvydas Gaidelis, kiti svečiai. Dalintos saldžios dovanos, išsakyti šilti linkėjimai bei padėkos.
Kaip sakė projekto vadovė Marija Garejeva, Ignalinos vietos veiklos grupė kartu su kolegomis iš kitų savivaldybių dalyvauja trijuose bendruose projektuose. Šį įgyvendino su Varėnos krašto ir Anykščių rajono VVG. Panašios zonos įrengtos Palūšės, Skiemonių ir Puvočių kaimuose. Bendra projekto vertė – apie 500 tūkst. Lt, projekto darbams Palūšėje – 170 tūkst. Lt. Tikimasi, kad šioje zonoje šeimos galės puikiai leisti laiką ir bendrauti. Mažiesiems turbūt tikrai patiks įvairios spalvingos karstyklės, sūpynės bei čiuožyklos, didesnieji galės žaisti lauko tenisą, krepšinį.
Išdalijus apdovanojimus Palūšės bendruomenė renginio dalyvius vaišino skania žuviene.

Ignalinos r. savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas