Grybų supirktuvėje – nelegalios cigaretės ir alkoholis

Molėtų rajone policijos pareigūnai užfiksavo administracinį teisės pažeidimą, kuomet asmuo grybų supirktuvėje laikė kontrabandines cigaretes ir alkoholį. Šias prekes vyriškis pardavinėjo arba jomis atsiskaitydavo žmonėms už nudirbtus darbus ūkyje.

Pareigūnai, rugsėjo 8-ąją vykdydami prevencines priemones vienoje Molėtų rajono seniūnijų, pastebėjo iš sodybos išeinantį vyriškį, besinešantį butelį alaus. Vyriškis pareigūnams papasakojo, kad alų įsigijo iš sodyboje esančios grybų supirktuvės, prisipažino, kad ten pat įsigijo ir cigarečių pakelį, nepaženklintą banderolėmis. Nelegaliai įsigytos prekės iš vyriškio buvo paimtos, surašytas administracinių teisės pažeidimų protokolas.
Netrukus policijos pareigūnai apsilankė ir grybų supirktuvėje. Čia rastas jaunuolis (g. 1990 m.) pareigūnams aiškino, kad cigaretes, alų, vyną bei degtinę laiko savo reikmėms ir tam, kad galėtų šiomis prekėmis atsiskaityti aplinkiniams gyventojams už atliktus ūkio darbus, kaip pvz. už žolės nupjovimą.
Supirktuvėje rasti 38 plastikiniai alaus buteliai, 4 l vyno, 1 l degtinės, 8 pakeliai Rusijos Federacijoje pagamintų cigarečių (be banderolių) šiuo metu saugomi Molėtų rajono policijos komisariate. Jaunuoliui už tokią veiklą surašytas administracinių teisės pažeidimų protokolas.
Primename, jeigu turite informacijos apie neteisėtą prekybą alkoholiniais gėrimais, tabako gaminiais, benzinu ar dyzelinu, ją galite pateikti internetu puslapyje www.beseselio.lt arba pranešti Utenos apskrities policijos pasitikėjimo (anoniminiu) tel. Nr. 8 800 20 112 arba bendruoju pagalbos tel. Nr. 112.

Utenos AVPK inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas