Darbą pradėjo Ignalinos rajono poliklinikos direktorius

Kovo 12 dieną Ignalinos rajono poliklinikos administracijoje susirinkę įstaigos darbuotojai padėkojo vyriausiajai gydytojai Džiugintai Kajėnaitei ir sutiko naująjį vadovą Arvydą Ramelį, kurį pristatė Ignalinos rajono savivaldybės meras Justas Rasikas.

Meras sakė, kad buvo patenkintas vyriausiosios gydytojos darbu, sutarimu su kolektyvu, tačiau atsižvelgta į žmogaus asmeninius norus. Ir meras, ir darbuotojai gydytojai įteikė padėkos puokštes. 10 metų įstaigai vadovavusi Džiuginta Kajėnaitė kolektyvui dėkojo už pagalbą ir palaikymą, ji taip pat pasveikino ir naująjį vadovą.

Arvydas Ramelis 2001 metais baigė biomedicinos mokslų studijas Vilniaus universitete, jo įgyta profesinė kvalifikacija – sveikatos priežiūros organizavimo ir administravimo gydytojas. Profesinė A. Ramelio patirtis išties didelė. Jis yra dirbęs vadovaujančiose pareigose Socialinės apsaugos ir darbo ministerijoje, Sveikatos priežiūros tarnyboje prie Vidaus reikalų ministerijos, Valstybinėje akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyboje prie Sveikatos apsaugos ministerijos, 2005-2006 m. buvo Sveikatos apsaugos ministro patarėju, vėliau – vieno iš ministerijos skyrių vedėju. Didelė patirtis leido suformuoti kritinį požiūrį, analizuoti ir vertinti medicinos paslaugų sistemą. Na o Ignalinos kraštas, kaip minėjo A. Ramelis, jam yra patrauklus, nes visai netoli, Švenčionių rajono Užupio kaime, gyveno jo seneliai.
Poliklinikos direktorius sakė stengsis ne tik išklausyti darbuotojų pasiūlymus, bet ir pateisinti jų lūkesčius. Jis tikisi, kad priimtas iššūkis iš Vilniaus atvažiuoti dirbti į Ignaliną bus geras pavyzdys gydytojams, su kuriais jis bendraus ir kvies dirbti rajono poliklinikoje. „Ši įstaiga dėl savo teritorinių padalinių išsidėstymo turi tikrai konkurencinį pranašumą. Yra užtikrintas paslaugų prieinamumas. Stengsimės užsitarnauti dar didesnį pacientų pasitikėjimą. Vadovo rūpestis – sudaryti geras darbo sąlygas ir motyvuoti darbuotojus savo darbą atlikti sąžiningai ir atsakingai…”, – sakė Arvydas Ramelis ir žadėjo siekti, kad Ignalinos rajono poliklinika būtų nuolat tobulėjanti ir naudojanti inovatyvius gydymo metodus.

Ignalinos r. savivaldybės administracijos inf.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas