Padėkojo merui už darbą

Praėjusią savaitę vyko paskutinis šios kadencijos Ignalinos rajono savivaldybės tarybos posėdis. Posėdyje priimti 23 sprendimai, pritarta savivaldybės mero, savivaldybės administracijos ir direktoriaus 2018 m. veiklos ataskaitoms. Kaip sakė Ignalinos rajono savivaldybės meras Henrikas Šiaudinis, taryba dirbo sutelktai ir atsakingai, įvyko 11 posėdžių, priimti 223 sprendimai. Meras apžvelgė biudžeto vykdymą ir įstaigų veiklą, savo darbą įvairiose komisijose, tarybose, asociacijose, tarptautinį bendradarbiavimą.

Meras H. Šiaudinis naujajai savivaldybės tarybai linkėjo darnaus ir sklandaus darbo ir sakė, kad labai svarbu patiems džiaugtis savo kraštu ir būti jo patriotais. Dėkodamas už bendrą darbą kiekvienam Tarybos nariui įteikė jis po simbolinį suvenyrą, priminsiantį 2015-2019 metų savivaldybės tarybos veiklą. 1992 m. H. Šiaudinis buvo išrinktas Ignalinos rajono tarybos pirmininku, nuo 1995 m. buvo mero pavaduotoju. 2014 m. birželio 19 dieną išrinktas Ignalinos rajono savivaldybės meru.
Tarybos nariai taip pat padėkojo merui, dovanojo jam fotografiją su palinkėjimais ir visų parašais. Sveikindami sakė, kad ilgų darbo metų rezultatas – išgražėjusi Ignalina ir jos apylinkės, daugybė sutiktų žmonių ir visam laikui išliksiantys susiklostę ryšiai tarp jų, gausybė išspręstų bendruomenių ir žmonių problemų – lobynas prisiminimams ir ateities planams. Merui dėkota už nuoširdų ir šiltą bendravimą, garbingumo, sąžiningumo ir padorumo pavyzdį. Pasveikintas ir mero pavaduotojas Laimutis Ragaišis, Tarybos sekretorė Rita Kardelienė. Užbaigdami šią kadenciją tarybos nariai sustojo bendrai nuotraukai.

Ignalinos r. savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas