Tarp „Dainų dainelės 2018“ laureatų – septyni visaginiečiai

„Dainų dainelė“ – ne tik unikalus ir įspūdingas renginys tūkstančiams jame dalyvavusių vaikų ir jaunuolių, jų mokytojams ir tėvams, bet ir unikali tradicija, jau 44-erius metus sutelkianti jaunuosius Lietuvos talentus.

„Dainų dainelės” 2018 metų laureatais vertinimo komisijos ir televizijos žiūrovų sprendimu tapo 44 konkurso dalyviai (solistai ir ansambliai), iš kurių net septyni Visagino Česlovo Sasnausko menų mokyklos mokytojos ekspertės Vitos Pimpienės mokinai – šeimyninis duetas Rodion ir Sofja Starinskiai, Marija Polina Zinkevičiūtė, Ana Melnik bei tercetas Gabrielė Pimpytė, Erika Čirikaitė ir Polina Aksionova. Daugiausiai konkurso laimėtojų iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Visagino.

Konkurso geriausieji išrinkti iš daugiau nei 300 solistų ir ansamblių, dalyvavusių 13 finalinių koncertų, kuriuos nuo vasario mėnesio tiesiogiai transliavo Lietuvos televizija. Į respublikinio televizijos „Dainų dainelės” konkurso IV turo laidų filmavimus pateko net 20 Visagino savivaldybės kolektyvų.

„Širdingai dėkoju mokytojai ekspertei Vitai Pimpienei už profesionalumą, jaunųjų talentų atradimą, ugdymą ir puikų jų parengimą „Dainų dainelės” konkursui. Jūsų kūrybiškumas, šiuolaikiškas požiūris, nenuilstama energija bei darbštumas padeda jauniesiems visaginiečiams atskleisti savo talentus. Dėkoju jauniesiems dainorėliams, pasiekusiems tokių puikių rezultatų, ir jų tėveliams. Nuoširdžiai dėkoju Visagino Č. Sasnausko menų mokyklos direktorei Česlavai Pimpienei ir visam mokyklos kolektyvui už puikų „Dainų dainelės” konkurso renginių organizavimą Visagine. Didžiuojuosi, kad išsaugote unikalią konkurso tradiciją, dėl Jūsų aukščiausio profesionalumo atrandami ir ugdomi vis nauji talentai, garsinantys Visaginą Lietuvoje ir visame pasaulyje. Linkiu visiems kuo geriausios kūrybinės sėkmės, prasmingos lyderystės ir daug talentingų mokinių”, – sakė merė Dalia Štraupaitė.

Visagino savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas