Užpaliečiai organizuoja interaktyvų orientacinį žaidimą dviratininkams, pėstiesiems ir raiteliams

Gegužės 5 dieną (šeštadienį) Užpaliuose organizuojamas interaktyvus orientacinis žaidimas dviratininkams, pėstiesiems ir raiteliams. Startas Degėsių kaimo pradžioje (važiuojant iš Užpalių) kairėje prie pagrindinio kelio.

12 val. startuoja pėstieji ir dviratininkai;
12.30 val. startuoja raiteliai.
Iki balandžio 30 d. el. paštu asvieniufanuklubas@gmail.com atsiųskite:
pėstieji, dviratininkai – komandos narių vardus, pavardes, tel. nr., iš kur atvykstate, trasos įveikimo būdą (dviračiu ar pėsčiomis), pasirinktą trasą ( apie 10 km, apie 15 km). Komandą sudaro ne mažiau kaip penki žmonės, susirinkus mažesniam skaičiui žmonių, į komandas paskirstys organizatoriai. Taip pat informuokite, jei planuojate dalyvauti kartu su savo augintiniu.
raiteliai – komandos narių vardus, pavardes, tel. nr. pasirinktą trasą (apie 10 km, apie 15 km), žirgo vardą, iš kur atvykstate. Komandą sudaro 2-3 duetai, esant vienam raiteliui, porininką priskirs organizatoriai.

SVARBU!
Reikalavimai gyvūnų (šunų, žirgų) savininkams:
– gyvūnai turi būti kliniškai sveiki, arkliai turi turėti bet kurios valstybės galiojantį arklio pasą, kuriame yra informacija apie arklio tapatybę (mikroschemos, tatuiruotės, numeriai), jo sveikatos būklę ir atžymos apie visus Lietuvos Respublikoje reikalaujamus atlikti kraujo tyrimus bei skiepus, o gyvūnai augintiniai – paženklinti mikroschemomis ir turėti galiojančią vakcinaciją nuo pasiutligės.

Organizatoriai: Utenos kultūros centro Užpalių skyrius ir klubas „Ašvienių fanai”

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas