Pagerbti kyšiams atspariausi šalies policininkai, tarp jų – ir visaginietis

Vilniaus Lietuvos tūkstantmečio Rotary klubas, kartu su Policijos departamentu prie VRM, šeštus metus iš eilės organizuoja socialinę akciją „Aš neimu kyšių“, kurios metu apdovanoja korupcijai atspariausius policijos pareigūnus iš visos Lietuvos. Pavakarę Nacionalinėje dailės galerijoje apdovanota 11 pareigūnų, po vieną iš visų 10 apskričių, bei vienas Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnas.

Socialinės akcijos tikslas – atkreipti dėmesį į korupcijos žalą, jos mastus, o tuo pačiu – šviesti visuomenę. Ceremonijoje dalyvavęs policijos generalinis komisaras Linas Pernavas padėkojo rotariečiams už dėmesį, pasidžiaugė, kad korupcijos mąstai policijos ženkliai mažėja.

Premjero patarėjas Skirmantas Malinauskas pabrėžė, kad geras policijos pavyzdys kovoje su korupcija skatina ir kitas institucijas daugiau dėmesio skirti šiai problemai spręsti.

Rotary klubo atstovas Algimantas Lukoševičius džiaugėsi, kad šie pareigūnai yra pavyzdys kolegoms, apdovanotiems pareigūnams jis linkėjo sveikatos ir energijos, o neapdovanotiems – patekti į šią ceremoniją kitais metais.

„Jūs esat ramūs prieš savo sąžinę, rodot pavyzdį savo kolegoms”, – kalbėjo Rotary klubo atstovas Algimantas Lukoševičius, apdovanotiems pareigūnams linkėjęs sveikatos ir energijos, o neapdovanotiems – patekti į šią ceremoniją kitais metais.

Šeštus metus iš eilės vykstančios akcijos, kurios tikslas atkreipti dėmesį į korupcijos žalą, jos mastus ir pagerbti korupcijai atspariausius darbuotojus, metu apdovanota po vieną policininką iš visų 10 apskričių. Tarp atspariausių kyšiams apdovanotųjų sąrašą pateko ir Utenos apskrities VPK Visagino PK Reagavimo skyriaus vyriausiasis patrulis Edgaras Daraškevičius.

Apdovanotų pareigūnų sąrašas:

Lietuvos kelių policijos tarnyba – Vytautas Kelmelis;
Vilniaus apskr. VPK – Gražina Liubov Stasiulaitienė;
Kauno apskr. VPK – Edvardas Kazlauskas;
Klaipėdos apskr. VPK – Mindaugas Budrikis;
Šiaulių apskr. VPK – Kasparas Jocas;
Panevėžio apskr. VPK – Ovidijus Čiulkinis;
Alytaus apskr. VPK – Darius Laurinaitis;
Marijampolės apskr. VPK – Deimantas Jašinskas;
Utenos apskr. VPK – Edgaras Daraškevičius;
Tauragės apskr. VPK – Darius Gestautas;
Telšių apskr. VPK – Ričardas Vasiliauskas;

Policijos departamento ir laikraščio „Utenos diena” inf.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas