Visagine – verslininkų delegacija

Rugsėjo 18 dieną Visagino savivaldybės salėje įvyko Čeliabinsko srities (Rusija) verslininkų delegacijos susitikimas su Visagino savivaldybės vadovais, tarybos nariais ir Visagino savivaldybėje veikiančių verslo įmonių atstovais.

Įmonių iš Čeliabinsko srities verslo misiją Lietuvoje bei susitikimų su verslininkais sesiją organizuoja Rusijos Federacijos prekybos atstovybė Lietuvoje. Delegacijos vadovas Andrejus Vorobjovas pagrindiniu vizito tikslu įvardijo siekį ieškoti naujų rinkų ir verslo partnerių, susitarti dėl dalykinio bendradarbiavimo, plėtoti ekonominius, prekybos ryšius tarp mūsų šalių. Delegacijoje buvo energetikos, komunalinio ūkio, mašinų, prietaisų ir maisto produktų gamybos, statybos ir kitų sričių įmonių vadovai ir atstovai.
Susitikime buvo pasikeista nuomonėmis dėl glaudesnio bendradarbiavimo perspektyvų, kalbėta apie galimus verslo kontaktus tarp Čeliabinsko srities ir Visagino įmonių, aptartos Visagino savivaldybės kultūrinio bendradarbiavimo su Čeliabinsko srities savivaldybėmis galimybės. Kiekvienas iš delegacijos atstovų prisistatė bei papasakojo apie savo įmonės veiklą, parodė gaminamą produkciją.
„Svarbiausia, kad mūsų susitikimas būtų ne formalumas, o taptų naujo sėkmingo abipusio bendradarbiavimo pradžia”, – pabrėžė Visagino savivaldybės merė Dalia Štraupaitė. Svečiai nuoširdžiai padėkojo už šiltą draugišką priėmimą ir išsakė viltį, kad artimoje ateityje tarp verslininkų vyks sėkmingas ir produktyvus bendradarbiavimas.

Visagino savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas