Bobų vasarą sudeikiečiai pasitiko linksmai

Rugsėjo 17 dieną Utenos kultūros centro Sudeikių skyriuje suskambo muzika – čia kultūrinių renginių organizatorė Angelė Dikmonienė pakvietė sudeikiečius pasitikti Bobų vasarą linksmai – pasiklausyti svečių koncerto ir pasigėrėti Nijolės Bešienės darbų iš šieno paroda.

Paklausta, iš kur gauna šieno, jei yra Bešienė, parodos autorė juokavo, kad prisirankioja eidama iš darbo namo. „Taupau sveikatą, be reikalo nevaikštau. Miestas dabar labai gerai prižiūrimas, pjaunama žolė. Aš ir prisirankioju po truputį”, – sakė humoro nestokojanti Nijolė. Publikai moteris pasakojo, kad tokiu pomėgiu susidomėjo pamačiusi nelabai vykusiai pagamintą kiškį. Pamaniusi, kad gali geriau, Nijolė ir ėmėsi vynioti įvairius personažus. Parodoje buvo ir Eglė žalčių karalienė, ir Adomas su Ieva, katinėlis bei karvutė ir dar daug kitokių pažįstamų veikėjų.
Sudeikiečiams koncertavo Utenos krašto žmonių su negalia sąjungos kapela „Ukvačiai”, vadovaujama Gedimino Kaušylo, ir iš Kriaunų (Rokiškio r.) atvykusi kapela, vadovaujama Vlado Žilinsko.

Jurgitos Pavilonienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas