Žuvininkystės tarnybos direktorė laikinai nušalinta nuo pareigų

Žemės ūkio ministro Broniaus Markausko sprendimu gruodžio 1 dieną buvo pradėtas tarnybinio nusižengimo, kurį galimai padarė Žuvininkystės tarnybos prie Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerijos direktorė Indrė Šidlauskienė, tyrimas dėl netinkamo pavedimų, susijusių su pasirengimu pertvarkyti Žuvininkystės tarnybą, vykdymu.

Siekiant, kad nebūtų paveikta tarnybinio nusižengimo tyrimo eiga ar rezultatai, o tarnybinio nusižengimo tyrimo komisija gautų išsamią, objektyvią ir nešališką informaciją, šiandien  Žuvininkystės tarnybos direktorė I. Šidlauskienė buvo laikinai nušalinta nuo pareigų.

Šiuo metu Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) yra pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl galimo piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi Žuvininkystės tarnyboje neteisėtai priimant asmenis į darbą. Tyrimas pradėtas gavus žemės ūkio ministro Broniaus Markausko pranešimą. Įtariama, kad mažiausiai du Žuvininkystės tarnybos darbuotojai galėjo būti įdarbinti fiktyviai jiems mokant darbo užmokestį. Dėl to Žuvininkystės tarnyba galėjo patirti 45 000 eurų žalą.

Žemės ūkio ministerijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas