Muzikinių apdovanojimų fiestoje – jaunatviškas šėlsmas

Daug smagių akimirkų, muzikos garsų ir jaunatviško triukšmo – tokiais žodžiais galima apibūdinti ketvirtadienio popietę Utenos Adolfo Šapokos gimnazijoje vykusį tradiciniu tapusį renginį „Šapokos gimnazijos muzikiniai apdovanojimai”.

Gausiai jaunimą suburiantis renginys, kurį organizuoja ir rengia Adolfo Šapokos gimnazijos mokinių taryba, abejingų nepaliko ir šiemet. Vienam didžiausių metinių renginių gimnazistai iš anksto rengėsi ypač kruopščiai, gerai apgalvojo kiekvieną šventinės programos scenarijų, ne vieną pertrauką ar net pamoką paaukojo repeticijoms.
„Šapokos gimnazijos muzikiniai apdovanojimai” kasmet pritraukia didžiulį žiūrovų būrį. Ne išimtis – ir šiųmetis renginys, į kurį sugužėjo ne tik šapokiukai, bet ir kitų miesto gimnazijų gimnazistai.
„Šiandien mūsų laukia išties nepaprastas reginys”, – žadėjo šventės vedėjai, pristatę ir kompetentingos komisijos narius, kurie vertino atlikėjų parengtus muzikinius kūrinius. Padėkos sulaukė ir muzikos mokytojas Vytautas Latonas, švenčiantis savo gimtadienį.
Renginio metu netrūko triukšmo, plojimų, palaikymo šūksnių, skirtų patinkančiam kūriniui ar klasei – Adolfo Šapokos gimnazijos I ir II klasės atliko 9 muzikos kūrinius, atspindinčius kiekvieną dešimtmetį nuo 1930 metų iki dabartinių laikų. Kiekvieną atliktą kūrinį lydėjo trumpi humoristiniai vaidinimai ar šmaikštūs žiūrovų pasirodymai.
Po triukšmingų dvi valandas trukusių muzikinių pasirodymų padėkomis buvo apdovanotos pasirodžiusios klasės ir pirmąsias tris prizines vietas pelnę muzikos kūriniai: IIc klasė į sceną lipo atsiimti trečiosios vietos apdovanojimo, antrąją vietą užėmė ir triukšmingai buvo pasveikinta IIa klasė, o „Šapokos gimnazijos muzikinių apdovanojimų” laureate tapo Ia klasė.

Laikraščio „Utenos diena” inf., N. Jonavičienės nuotr.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas