Šventė „Linksmasis pavasarėlis“ pakvietė šeimas

Praėjusią savaitę Utenos vaikų lopšelyje–darželyje „Voveraitė” vyko linksma šventė „Linksmasis pavasarėlis”, trečią kartą sukvietusi šios įstaigos mažuosius ir jų šeimos narius.

Gausiai susirinkusiems žiūrovams smuiku grojo Emilijos Mackutės („Grybukų” grupė) sesuo Lauryna Mackutė ir Kristupo Venslovo („Kiškučių” grupė) sesuo Elžbieta Venslovaitė.
Lėjaus Kaziūno („Drugelių” grupė) mama Diana Kaziūnienė sušoko šokį. Būgneliais grojo Emilijos Vingilytės („Paukštelių” grupė) sesuo Gabrielė Vingilytė ir sesers draugė, buvusi šio vaikų darželio ugdytinė Gerda Keinaitė. Gusto Butkevičiaus („Paukštelių” grupė) senelis gitara atliko šiuolaikinės muzikos ir klasikinį kūrinį. Savo mėgstamą dainą dainavo Viltė Šerepėkaitė iš „Grybukų” grupės ir jos brolis Gustas Šerepėka, o gitara jiems pritarė mama Jurgita Šerepėkienė. Šventės dalyvius nuotaikinga Neringos Lapinskienės dainele „Padainuokim ir pagrokim” pasveikino „Riešutėlių” grupės ugdytiniai Kajus Gikys, Kamilė Gikytė, Džiugas Mackonis, Goda Meidutė, Nojus Pučinskas, Meda Pužė. Dainelei buvo pritarta savo gamybos instrumentais.
Šventę „Linksmasis pavasarėlis” vedė linksmasis peliukas – Marijos Budrevičiūtės iš „Kiškučių” grupės mama Jurgita Budrevičienė.

Jolanta PATALAUSKIENĖ , Utenos vaikų lopšelio–darželio „Voveraitė” meninio ugdymo mokytoja

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas