Diplomus gavo 12 Utenos kolegijos absolventų

Kovo 24 dieną dvylikai Utenos kolegijos Verslo ir technologijų fakulteto Žemės ūkio technologijos ištęstinių studijų programos absolventų buvo įteikti aukštojo mokslo diplomai.

Absolventus, įgijusius žemės ūkio profesinio bakalauro kvalifikacinį laipsnį, pasveikino Utenos kolegijos direktoriaus pavaduotoja akademinei veiklai Aliona Sinicienė, Verslo ir technologijų fakulteto dekanė doc. Regina Bagdonavičienė, Technologijų katedros vedėja Gražina Stasiulionienė. Šiltus linkėjimus išsakė Alantos technologijos ir verslo mokyklos, kurios bazėje įgyvendinama ši studijų programa, direktoriaus pavaduotoja ugdymui Inga Kavaliauskienė. Absolventus, įveikusius svarbų gyvenimo etapą, sveikino ir į šventę atvykę draugai bei šeimos nariai. Padėkos žodžius už suteiktas žinias absolventai skyrė savo dėstytojams, o už palaikymą ir supratimą – savo artimiesiems.
Prasmingą ir gražią muzikinę dovaną – dainą apie Mėlynąją laimės paukštę skyrė ,,Saulės” gimnazijos gimnazistė Kristina Leleivaitė. Renginį vedė studentai Kristina Rancovaitė ir Tautvydas Kamsiukas.

Utenos kolegijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas