Šapokiukas visur šapokiukas

Šįmet Utenos Adolfo Šapokos gimnazijoje vyko gražia tradicija tapęs renginys „Šapokiukas visur šapokiukas”, kurio metu buvę gimnazistai grįžta į mokyklą ir dalijasi savo patirtimi su esamais mokiniais: pasakoja apie savo veiklą, pasiekimus ir studijas, atsako į pateiktus klausimus.

Ši graži tradicija tęsiasi nuo nuo 2000 metų. Šįsyk sulaukėme ir svečių, kurie Adolfo Šapokos gimnaziją baigė daugiau nei prieš dešimtmetį. Svečiai į gimnaziją atvyko gerokai anksčiau prieš renginį, jų konferencijų salėje laukė gimnazijos direktorius Saulius Brasiūnas. Prie kavos puodelio vyko „sentimentaliai dalykiškas” pokalbis apie savąją mokyklą. Po to dalis buvusių mokinių vedė pamokas dabartiniams gimnazistams, taip pat individualiai konsultavo tuos, kurie norėjo daugiau sužinoti apie tam tikrą universitetą ar studijų programą.
Gimnazistams pamokas vedė Indrė Danilevičiūtė (MRU, tarptautinė komunikacija), Miglė Meškauskaitė (VU, matematika), Dominyka Sarauskaitė (VGTU, architektūra), Evelina Dilytė (VU, molekulinė biologija), Dovilė Meidutė (VU, medicina), Remigijus Jakutis (VU, branduolinė energetika), Donatas Laurinavičius (KTU, multimedijų inžinerija), Odeta Šileikytė (Vilniaus kolegija, kultūrinės veiklos vadyba), Agnė Deveikytė (MRU, policijos veikla) Reda Kvedarytė (VGTU, finansų inžinerija), Karolis Didžiokas (VU, psichologija) ir Justina Juodkaitė (VU, psichologija).

Apie ką kalbėjosi svečiai ir šapokiukai, skaitykite laikraštyje „Utenos diena”.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas