Antrokai gaus knygeles

Šį gruodį visi Lietuvos antrokai sulauks dovanų – jiems mokyklose bus išdalintos knygelės „Saugaus eismo užduotėlės”. Vaikai ne tik susipažins su kelio ženklais, bet ir sužinos, kaip saugiai pereiti gatvę, kam reikalingi atšvaitai, taip pat ras naudingų patarimų ir galės pasitikrinti savo žinias pateikiamuose testuose. Leidinys vaikams parengtas bendradarbiaujant Lietuvos automobilių kelių direkcijai prie Susisiekimo ministerijos (LAKD) bei Švietimo ir mokslo ministerijai (ŠMM).

Susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius šias knygeles perdavė švietimo ir mokslo ministrei Audronei Pitrėnienei, kad jos būtų išdalintos visiems šalies antrokams. Iš viso savivaldybes pasieks 30 tūkst. tokių leidinių.
„Saugaus eismo užduotėlės” – tai savotiškas saugaus eismo pradžiamokslis. Čia antrokai ras kelių eismo taisyklių, taip pat užduočių, testą ir net trumpą žaidimą. Spręsdami užduotis, vaikai dar kartą įtvirtins gautas žinias ir pakartos kelių eismo taisykles. Pasak švietimo ir mokslo ministrės A. Pitrėnienės, pradinių klasių mokiniai saugaus eismo turi būti mokomi patraukliai, linksmai.

Švietimo ir mokslo ministerijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas