Aukštakalnio progimnazija minėjo Europos kalbų dieną

Rugsėjo 25 dieną Aukštakalnio progimnazijos bendruomenė minėjo Europos kalbų dieną. Antrus metus iš eilės anglų kalbos mokytojų Sabinos Eidukynaitės ir Kristinos Indrašienės organizuotas renginys sulaukė didžiulio kolegų palaikymo ir entuziastingo mokinių dalyvavimo mugėje bei viktorinoje.

Prieš pagrindinį minimos dienos renginį – viktoriną „Kalbų kavinė” mokiniai surengė įvairios produkcijos mugę. Ji išskyrė tuo, kad pardavinėjami daiktai buvo pavadinti ne lietuvių kalba. Mugė pasižymėjo įvairove – nuo spurgų iki vilnonių kojinių, todėl buvo gausiai lankoma visos progimnazijos mokinių.
Bene daugiausia emocijų mokiniams sukėlė progimnazijos salėje parengta vieta viktorinai „Kalbų kavinė”. Čia visos mokyklos bendruomenės pastangomis buvo sukurta kavinės, esančios miesto X centre, atmosfera. Staliukus puošė žvakės, buvo padėta mokytojų keptų pyragaičių.
Viktorinoje dalyvavo visų klasių atstovai, kurie atsakinėjo į klausimus, varžėsi aktyviose rungtyse.
Organizatorės S. Eidukynaitė ir K. Indrašienė džiaugiasi, kad prie jų sumanymo prisidėjo visa mokyklos bendruomenė, o progimnazijos direktorius Arvydas Šilinskas, trumpam tapęs miesto X meru, neslėpė: „Mūsų mokytojos – jėga”.

Laikraščio „Utenos diena” inf.

Jurgitos Pavilonienės nuotr.

Gali būti aktualūs ir anglų kalbos kursai

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas