Utenoje šėlo aktyvios šeimos

Ketvirtadienio popietę mažieji uteniškiai lydimi tėvų ir senelių rinkosi į Utenos „Utenio” stadioną, kur vyko Utenos rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro (toliau – Sveikatos biuras), ugdymo įstaigų – vaikų lopšelių-darželių „Saulutė” ir „Gandrelis” bei partnerių – organizuotas renginys „Aktyvi šeima”.

Apsiginklavę atstovaujamų ugdymo įstaigų vėliavomis, plakatais ir kita atributika šventę jos dalyviai pradėjo eisena aplink stadioną. Pasidžiaugusios mažųjų šokėjų pasirodymu ir pasimankštinusios, mišrios vaikų, tėvų ir senelių komandos, vadovaujamos Utenos „Utenio” futbolo klubo futbolininkų, entuziastingai rungėsi smagiose sportinėse rungtyse. Tačiau pralaimėjusiųjų nebuvo: kaip portalui udiena.lt sakė Sveikatos biuro direktorė Alma Gaidienė, šventės tikslas – sutelkti šeimas bendrai aktyviai veiklai, todėl nugalėtojais tapo visos komandos. Visos jos buvo apdovanotos ir pavaišintos.
Pasidžiaugę puikiai pavykusia švente ir tvyrojusia pakilia draugiška atmosfera, sustoję į didžiulį būrį bendrai nuotraukai, šventės dalyviai išsiskirstė pažadėję susitikti po metų.

udiena.lt inf., N. Jonavičienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas