Sportiškiausios gimnazijos titulas atiteko šapokiukams

Penktadienį Utenos daugiafunkcį sporto centrą drebino mūsų rajono gimnazijų sporto šventė, į kurią dalyvauti įvairiose rungtyse ir palaikyti savo komandų susirinko keturių gimnazijų – Dauniškio, „Saulės”, Adolfo Šapokos ir Užpalių – mokiniai, pedagogai, ugdymo įstaigų vadovai, rajono valdžios atstovai ir svečiai.

Gerų startų ir puikių pasirodymų dalyviams linkėjo Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas ir Utenos rajono savivaldybės administracijos Švietimo, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vedėjas Romualdas Kraulišas, o kiekviena gimnazija surengė spalvingą šou su šokėjomis, dainininkais ir orkestrais.
Tai buvo tarsi pirmoji šios šventės dalis, po kurios sekė kitas etapas – sportinės kovos. Gimnazistų laukė nemenki iššūkiai: jaunieji sportininkai gynė savo mokyklos garbę įvairiose sportinėse rungtyse. Komandos viena prieš kitą susitiko krepšinio aikštelėje, vyko įnirtingos „mini” futbolo varžybos, kvadrato, virvės traukimo, smiginio, šaudyklinio bėgimo, kimšto kamuolio metimo, svarsčio kilnojimo bei daugelis kitos rungtys, kuriose savo fizinę ištvermę parodė ne tik gimnazistai, bet ir gimnazijų vadovai, prie krepšio stoję mėtyti baudų.
Susumavus sportinių rungčių rezultatus, paaiškėjo ir sportiškiausia gimnazija – šįmet ja tapo Utenos Adolfo Šapokos gimnazija, susižėrusi daugiausia apdovanojimų. Antroje vietoje liko Dauniškio, trečioje – „Saulės”, o ketvirtoje vietoje – Užpalių gimnazija.

„Utenos dienos” inf., L. Narčienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas