„Mis ir Misteris Turizmas“ laukė malonios staigmenos

Pretendentai į „Mis ir Misteris Turizmas” titulus – atskirų Turizmo ir viešbučių administravimo studijų programos kursų studentai. Pirmakursiams atstovavo Goda ir Petras, antrakursiams – Eglė ir Justina, o trečiakursiai varžytis dėl šauniausiųjų vardo delegavo net dvi kandidatų poras – Danutę ir Dainių bei Vaivą ir Edgarą.

Konkurso dalyviai, padedami savo komandų, turėjo įveikti tris etapus. Pirmiausia jie turėjo išradingai pristatyti savo komandas, paskui – susirungti protų mūšyje bei atlikti komunikacinę užduotį – įtikinti žiūrovus jų reklamuojamo daikto reikalingumu.
Renginyje netrūko rimtų ir linksmų klausimų, profesionalių ir šmaikščių atsakymų bei tikro komandinio darbo ir teigiamų emocijų. Šilumos ir geros nuotaikos dovanojo taip pat Turizmo ir viešbučių administravimą studijuojančios balsingosios Rūtos Petkutės atliekamos dainos.
Studentų pasirodymus vertino komisija: pirmininkė kolegijos direktoriaus pavaduotoja mokslui ir plėtrai doc. dr. Vitalija Bartuševičienė, VšĮ Utenos turizmo informacijos centro direktorė Rasa Jasinevičienė, Vyturių progimnazijos direktorė Edita Kadūnienė, Profesinio mokymo centro atstovė Stasė Šiaučiūnienė ir docentė Anastasja Vasiljeva.
Kaip pastebėjo komisijos pirmininkė dr. V. Bartuševičienė, „Mis ir Misterio Turizmas” vardai skiriami ne už išorines savybes, bet už žinių ir gebėjimų, būtinų profesinėje veikloje, demonstravimą. Čia nepralenkiami buvo trečiakursiai TA-12 gr. studentai Danutė Steponavičiūtė ir Dainius Klimašauskas, kurie ir tapo 2015-ųjų „Mis ir Misteris Turizmas”. Antroji vieta buvo skirta TA-14 gr. studentams Godai Mickūnaitei ir Petrui Tonkevičiui, trečioji atiteko TA-12 gr. studentams Vaivai Zarankinaitei ir Edgarui Slabadai.
Laimėtojų ir jų palaikymo komandų laukė maloni staigmena – nuotykių ir pramogų parko UNO PARK, su kuriuo kolegija yra pasirašiusi bendradarbiavimo sutartį, dovanų čekiai.
I-osios vietos laimėtojai gavo 43,44 Eur, II-osios – 28,96 Eur, III-iosios – 14,48 Eur vertės čekius laisvalaikio pramogoms.
VšĮ Utenos turizmo informacijos centro direktorė Rasa Jasinevičienė ir Vyturių progrimnazijos direktorė Edita Kadūnienė prizus už dalyvavimą ir gražų pasirodymą įteikė Eglei ir Justinai.
Linksma nuotaika, jaunatviška energija, šypsenos ir draugiškumas – pagrindiniai akcentai, lydėję dalyvius ir žiūrovus, viso renginio metu.

Utenos kolegijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas