Teisininkų viktorina vyko dešimtąjį kartą

Gruodžio 6 dieną Utenos kolegijoje vykusi tradicinė teisininkų viktorina ,,In Corpore: Žmogaus teisės 2018“ šįmet buvo ypatinga – ji surengta jau 10-ąjį kartą.

Jubiliejiniame renginyje varžėsi septynios komandos, tarp jų – ir svečių iš Adolfo Šapokos gimnazijos komanda (mokytoja D. Dūdėnienė). Po viktorinos vyko debatai tema ,,Atsakomybės už gyvūnų keliamą triukšmą nustatymas: taip ar ne?”. Komandos parengė nuotaikingus prisistatymus, kuriuose dalyvavo ir keturkojai pareigūnai – vokiečių aviganis Rokis (šeimininkas N. Andrejevas) ir belgų aviganis Bosas (šeimininkas V. Babičevas).

Renginio dalyvius pasveikino direktoriaus pavaduotoja studijoms ir mokslui doc. dr V. Bartuševičienė. Komandas vertino komisija: Teisės katedros vedėjas V. Žemčiugovas (pirmininkas), doc. D. Petrėnaitė, lektorės J. Linkienė ir R. Balkevičienė, kurios augintinis – špicas Hattiko buvo komisijos garbės narys ir taip pat atidžiai stebėjo visų komandų pasirodymus. O visą renginį (vedėjas lektorius E. Gečiauskas)  lydėjo pagrindinė mintis: „Mes esame atsakingi už tuos, kuriuos prisijaukiname”…
I vieta atiteko T-17IND grupės komandai ,,Amsis”, kurią sudarė jau turintys patirtį pareigūnai, studijuojantys teisę kolegijoje. Savo žinias, kūrybiškumą žaidybinėse situacijose parodė ir visos kitos komandos. Juk ne be reikalo gruodžio mėnesio žurnalo ,,Reitingai” duomenimis, Utenos kolegija yra pirma tarp kolegijų, rengiančių teisės krypties specialistus.

Utenos kolegijos inf., P. Šakalio nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas