Tvorą papuošę medinukai – dovana Lietuvai

Linksmoji tvora, prie kurios šiomis dienomis sutūpė linksmieji žmogeliukai, skirti Lietuvos šimtmečio jubiliejui įprasminti, džiugina uteniškių akis. Ne vienas stabtelėja, nes spalvotos ir nuotaikingos tvoros neįmanoma nepastebėti.

Norėdama valstybės šimtmečio datą įprasminti linksmai ir išradingai, Utenos Aukštakalnio pradinės mokyklos bendruomenė nusprendė šią iškilią tautai datą pažymėti neįprastu renginiu ir miestą papuošti įspūdingu reginiu. Šios gražios iniciatyvos sumanytojai mokytojai Editai Ivonienei bei kolegėms kilo mintis visą mokyklos bendruomenę įtraukti į bendrą ir prasmingą veiklą. „Lietuviams nuo seno medis yra brangus. Jo svarbą žino ir vaikai. Artėjo Lietuvos šimtmetis, tad kilo mintis visiems sukurti medinukus ir juos papuošti vėliavos spalvomis”, – akcentavo Edita Ivonienė ir pasidžiaugė, kad prie šios idėjos prisijungė ne tik mokiniai, jų tėvai, kiti šeimos nariai, bet ir kaimynai, talkinę gaminant medinukus. „Dėkoju tėvams, kurie palaikė mūsų idėją”, – šypsojosi šios įstaigos vadovė Asta Garunkšnienė.
Pedagogės atskleidė, kad norėjosi šventę padovanoti visam miestui. Antradienį prie daugiau nei šimtu medinukų papuoštos tvoros susirinkę Aukštakalnio pradinės mokyklos mokiniai ir mokytojos įsiamžino bendrai nuotraukai ir žada prisijungti prie akcijos „Vasario 16-ąją švęsk linksmai ir išradingai”.

„Utenos dienos” inf., Linos Narčienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas