Policijos pareigūnai gelbėjo susižalojusį uteniškį

Policijos pareigūnų darbas ir rizikingas, ir pilnas įvairiausių netikėtumų. Tuo buvo galima įsitikinti praėjusį savaitgalį, kuomet du policijos patruliai Dmitrij Čašun ir Aurimas Jakštonis pasirūpino stipriai ranką susižalojusiu uteniškiu, kuriam reikėjo skubios medikų pagalbos.

Kovo 4-os popietė dviem Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus vyr. patruliams Dmitrij Čašun ir Aurimui Jakštoniui buvo įprasta: tądien jie patruliavo magistraliniame kelyje Kaunas – Zarasai – Daugpilis. Tačiau jų darbo dieną paįvairino neįprasta situacija, kurios metu reikėjo skubiai reaguoti ir priimti tinkamą sprendimą.
Zarasų rajono ribose, netoli Degučių, šie du minėti policijos pareigūnai pastebėjo priešinga kryptimi atvažiuojantį automobilį, kurio vairuotojas signalizavo ilgosiomis šviesomis, jas nuolat perjunginėjo. Pareigūnai iškart sureagavo ir sustojo norėdami išsiaiškinti, jog galbūt kažkam reikalinga pagalba. Jų nuojauta neapgavo.
Susistabdžius automobilį, vairuotoja paaiškino, kad ji gabena vyriškį, kuris labai stipriai kraujavo, mat jo ranka buvo sužeista dirbant kampiniu šlifuokliu. Policijos pareigūnai supratę, kad vyriškio gyvybei gresia pavojus ir reikalinga skubi medicinos pagalba, nedelsdami įsodino nukentėjusįjį į policijos automobilį ir kaip įmanydami greičiau kraujuojantį 42 metų Utenos rajono gyventoją pristatė į Utenos ligoninę. Čia medikai vyriškiui suteikė skubią medicininę pagalbą.

Laikraščio „Utenos diena” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas