Pauliaus Stalionio ir parodijos teatro „Žvaigždė“ koncertas!

Dainininkas ir dainų autorius Paulius Stalionis – Jūsų mieste! Pelnęs publikos simpatijas, šlageriais tapusiomis dainomis („Man nereik į Airiją”, „Vakarai ilgi”, „Aš atnešiu Tau saulę” ir kt.) atlikėjas nesustojo ir greitai gerbėjams pristatys naujausią savo albumą „Aš tavimi tikiu”. P. Stalionį galima drąsiai pavadinti išskirtiniu atlikėju, kadangi jis dainuoja tik savos kūrybos dainas, kasmet papildydamas repertuarą naujais kūriniais. Per aštuonerius savo solinės karjeros metus dainininkas išleido jau penktą albumą. Trys iš jų tapo auksiniais.

Išskirtinis šių metų koncerto siurprizas – tai stulbinamo populiarumo Lietuvoje ir už jos ribų sulaukęs kolektyvas – parodijos teatras! Garsiausios mūsų šalies ir pasaulinio lygio žvaigždės atvyks pasveikinti Pauliaus ir žiūrovų akivaizdoje surengs įspūdingą šou! Pamatysite ne tik Filipą Kirkorovą, Fredį Merkurį, Elvį Preslį, bet ir kitus ryškiausius scenos grandus!
„Koncerto metu su savo klausytojais pasidalysiu ir visų pamėgtais, ir visiškai naujais kūriniais, – pažadėjo P. Stalionis. – Bendrausiu su publika ne tik dainomis, taip pat pristatysiu naują, dar dažais kvepiančią pasakų knygą, kuri, net neabejoju, maloniai nustebins daugelį. O ką jau kalbėti apie fantastiškus parodijos teatro numerius? Manau, kad žiūrovai tikrai neturės laiko nuobodžiauti ir koncerto įspūdžiais dalysis dar ne vieną dieną.”
P. Stalionio naujausio albumo pristatymo koncertas vyks Utenos kultūros centre kovo 17 d. 18 val. Bilietas į koncertą – puiki dovana Jūsų bičiuliams ir artimiesiems!
Bilieto kaina – 10 Eur. DĖMESIO! AKCIJA! Pirmiems 50-šimčiai pirkėjų bilieto kaina tik 8 Eur.

Organizatorių inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas