N. Šulija žiemos raliui turi gerų žinių

Žinomiausias Lietuvos orų prognozuotojas Naglis Šulija žada puikų orą stebėti „HallsWinter Rally”. Pirmasis metų festivalis jau šį savaitgalį vyks Utenos ir Molėtų apylinkėse.

„Panašu, kad tai bus gana ramus savaitgalis. Naktį su padoriu šaltuku, iš ryto keliai bus tikrai sukaustyti gruodo, o tai labai svarbu žiemos raliui. Ir ne per šaltos dienos. Greičiausiai jos bus dar ir šviesios, ir gražios. Tinkamesnį variantą sunku ir sugalvoti”, – sakė Naglis Šulija, pats ketinantis apsilankyti „Halls Winter Rally”.
Tinkamomis oro sąlygomis neabejoja ir ralio organizatoriai. Vyksta greičio ruožų ir festivalio zonų įrengimo darbai, paskutiniai susitikimai su Utenos ir Molėtų institucijomis.
„Yra vienintelė žiemos raliui būtina sąlyga – tai įšalas. Gali nebūti sniego, gali lyti, bet jei žemė įšalusi, ralis įvyks”, – sakė „Halls Winter Rally” direktorius Ramūnas Kliunka.
Tinkamomis sąlygomis ir saugiu žiūrovų atvykimu pasirūpino ir Utenos regiono keliai. Nuvalyti ir sutvarkyti visi pagrindiniai keliai, kuriais galima pasiekti greičio ruožus.
Pirmajame metų festivalyje „Halls Winter Rally” lenktynininkams teks įveikti 12 greičio ruožų, kurių pusė – naktiniai.

„Halls Winter Rally” inf.

{youtube}dT7YjB7JPno&feature{/youtube}

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas