Jau veikianti čiuožykla kviečia pasinerti į žiemiškus malonumus

Antradienį mieste pradėjusi veikti ledo čiuožykla uteniškiams tapo smagia žiemos pramoga. Jei tik leis orai, šia pramoga bus galima mėgautis visomis darbo dienomis nuo 14 iki 21 val. bei savaitgaliais nuo 12 iki 21 val. Uteniškius planuojama sukviesti ir į nuotaikingą diskoteką ant ledo.

Jau praėjusią savaitę K. Donelaičio gatvėje esančioje daugiafunkcėje aikštelėje buvo pradėtas formuoti ledas. „Pradėjo šalti, oras buvo palankus įrengti čiuožyklą, todėl ir pradėjome dirbti: lieti vandenį. Turime šiek tiek problemų su ledu: žemė nėra pakankamai įšalusi, todėl prie dangos ledas šiek tiek šyla ir atsiranda lede plyšių, tad tenka iš naujo pilti vandenį ir lyginti jį”, – sakė Utenos daugiafunkcio sporto centro direktorius Alvydas Surgautas. Anot jo, jeigu oras leis, sekmadienį čia planuojama surengti ir ledo ritulio varžybas.
Į vos prieš dvi dienas pradėjusią veikti čiuožyklą aplankė per pusšimtį čiuožėjų. Į gerai apšviestą čiuožyklą, kurioje skamba nuotaikinga muzika, uteniškiai susirenka ypač gerai nusiteikę praleisti laiką gryname ore. Po pamokų Aukštakalnio progimnazijos mokinės Ugnė ir Armantė, nepaisydamos, kad lauke ėmė snigti, ketvirtadienio popietę pasuko ne namo, o tiesiai į čiuožyklą. „Ne kiekvieną žiemą galima mėgautis čiuožimu”, – šypsojosi pačiūžas besivarstanti Ugnė. Jai pritarė ir draugė Armantė. Mokinės žadėjo suktis ant ledo tol, kol pasidarys žvarbu.
Apsilankymas čiuožykloje mokamas – viena valanda šio malonumo kainuoja 0,58 Eur.
Prognozuoti, kiek laiko Utenoje veiks čiuožykla, niekas nesiryžta: tai priklausys nuo motulės gamtos.
Šį šeštadienį čiuožykloje uteniškius žadama suburti į diskoteką ant ledo. „Šventės pradžia numatoma 18 valandą, bus spalvotas apšvietimas, garsi muzika, o jei pasidarys šalta, vaišinsimės karšta arbata. Jei susirinks daug žmonių, galbūt bus ir įdomių estafečių”, – skelbia diskotekos rengėjai.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Linos Narčienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas