Uteniškius nustebino Antano Sireikos kulinariniai gabumai

Sakoma, kad geriausi kulinarai yra vyrai. Tuo nesunkiai galėjo įsitikinti praėjusio penktadienio popietę prekybos centre „Rašė” apsilankę uteniškiai, kuriuos savo firminėmis salotomis ir mišraine vaišino „Juventus” ekipos vyriausiasis treneris Antanas Sireika. Krepšinio komandos rėmėjų sąraše esančios „Utenos prekybos” direktoriaus Roberto Miliausko teigimu, jeigu pirkėjai teigiamai įvertins trenerio pagamintus patiekalus, šie atsidurs „Rašės” parduotuvės vitrinose.

„Krepšininkai sako, kad daugelyje šalių pabuvojęs jų treneris – tikras virtuvės virtuozas. Akivaizdu, kad A. Sireika mėgsta gaminti – jis dažnai ateina į mūsų parduotuvę, sako, kad čia randa geros mėsos, įvairių rūšių prieskonių ir aliejaus”, – apie sprendimą pakviesti „Juventus” vyriausiąjį trenerį į „Rašės” parduotuvės virtuvę kalbėjo R. Miliauskas.
Geros nuotaikos nestokojantis krepšinio profesionalas A. Sireika atskleidė, kad jau spėjo apeiti visas Utenos miesto parduotuves, tačiau dažniausiai jį galima sutikti „Rašėje”. „Man teko daug kur lankytis ir daug ko ragauti. Keista, tačiau visur būdavau vienas, žmona tik atvažiuodavo manęs aplankyti. Ji išmokė mane gaminti. Nuo bado tikrai nemirsiu”, – šmaikštavo A. Sireika ir linkėjo uteniškiams nebijoti eksperimentuoti virtuvėje.
Treneris sakė, kad nėra vegetaras – valgo ir geria viską, o labiausiai mėgsta salotas, kurios pagardintos ne majonezu, bet česnakiniu ar citrininiu padažu. „Rašės” parduotuvės lankytojus A. Sireika vaišino salotomis su žuvimi, kurių pagrindą sudaro žalumynai, bei brokolių mišraine su džiovintomis spanguolėmis.

Jurgitos Pavilonienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas