Profesinio meistriškumo konkurse dalyvavo 18 mokinių

Gruodžio 6 dieną Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centre įvyko nacionalinis profesinio meistriškumo konkursas „Padavėjas ir barmenas 2016″.

I vietą laimėjo Marius Puipius (Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras) ir Matas Radzevičius (Marijampolės profesinio rengimo centras). II vieta paskirta Pauliui Vitkūnui (VšĮ Alantos technologijų ir verslo mokykla) ir Artūrui Lukošiui (Klaipėdos turizmo mokykla) bei Sandrai Kavaliauskaitei (Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras) ir Virginijai Taluntytei (Švenčionių profesinio rengimo centras). III vietos laimėtojais taip pat tapo dvi komandos: Ernesta Urbonaitė (Šiaulių profesinio rengimo centras) ir Justinas Šimanskas (Alytaus profesinio rengimo centras) bei Kornelijus Ričkus (Tauragės profesinio rengimo centras) ir Ineta Eidukonytė (Varėnos technologijų ir verslo mokykla).
Konkurse dalyvavo 18 mokinių iš 17 profesinio mokymo įstaigų. Mokiniai dirbo komandomis. Komandas sudarė 2 mokiniai, kuriuos komisijos nariai atrinko atsitiktiniu būdu. Iš viso konkurse dalyvavo devynios komandos.

Švietimo ir mokslo ministerijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas