Į „Babiloną“ vilioja ypatingi savaitgalio pasiūlymai

Panevėžio prekybos ir pramogų centre „Babilonas” – dar vienas ypatingas ir nuotaikingas savaitgalis. Lapkričio 12 dieną daugiau nei 70 čia įsikūrusių parduotuvių, kavinių ir restoranų siūlys išskirtines nuolaidas, kurios sieks net iki 70 procentų.

Išskirtinį Lietuvos dizainerių asortimentą jungiantis butikas „Piewa” visas prekes pardavinės net iki 50 proc. mažesnėmis kainomis, Džinsų centre kainos mažės beveik trečdaliu, išskirtinių moteriškų drabužių parduotuvėje „Midi dilema” nuolaidos sieks 20 proc. Viliojančių pasiūlymų stilingiems Panevėžio gyventojams parengė ir parduotuvės „Urtė”, „Matoma”, „Skinija”, „Kietas stilius”. „Panda shop” užtikrina 20 proc. mažesnę visų parduotuvėje esančių prekių kainą. Vyrai savo garderobą 20–50 proc. pigiau atnaujins apsilankę parduotuvėje „Gentleman”.
Iki didžiųjų metų švenčių liko mažiau nei du mėnesiai. Šv. Kalėdas laimingi ir ramūs pasitiks tie, kurie dovanomis pasirūpins iš anksto. Apsilankykite „Bag City”, „Tomas Gold”, „Wallets”, „Laikas” parduotuvėse – čia papuošalai, laikrodžiai, stilingos rankinės, piniginės Jūsų mamai, tėčiui, broliui, seseriai ar mylimiems seneliams. Žinoma, nepamirškite ir savęs – galėsite sau leisti daugiau, nes ir šiose parduotuvėse netrūks nuolaidų ir Jums paruoštų specialių pasiūlymų.
„Babilone” visuomet labai laukiame ir pačių mažiausių pirkėjų. Didžiausio lietuviško vaikiškų prekių tinklo „Baby City” parduotuvėje pirkėjus ir jų tėvelius nudžiugins 20 proc. siekiančios nuolaidos vaikiškoms prekėms. 20 proc. pigiau savaitgalį kainuos ir pramogos vaikų žaidimų kambaryje „Saulutė vaikams”. Knygyne „Vaga” didžioji knygų asortimento dalis bus parduodamos 20 proc. mažesne kaina.
Kai lauke tamsu ir šalta, sportuoti grįžtame į namus ar sporto klubus. Apdovanokite save už pastangas, ryžtą ir entuziazmą – atsinaujinkite „Babilono” sporto prekių parduotuvėse. „Winner Sport” – prekės iki 20 proc. pigiau, naujoje „SportsDirect.com”, atstovaujančioje garsiems pasaulio sporto prekių gamintojams, bus taikoma 20 proc. nuolaida visoms prekėms. Parduotuvėje „Audimas” nukainotoms prekėms bus pritaikyta papildoma 10 proc. nuolaida. 20 proc. pigiau galėsite įsigyti „Regatta” ženklu pažymėtų gaminių – funkcionalių laisvalaikio rūbų ir prekių visai šeimai. Tokio pat dydžio nuolaida Jums bus suteikta apsilankius ir „Hummel” parduotuvėje.
Didžiausiame visoje Aukštaitijoje interjero, baldų ir namų apyvokos centre „Baldų šalis” nuolaidos sieks net iki 50 procentų. Panevėžiečių pamėgtame baldų centre pirkėjai su didelėmis nuolaidomis galės įsigyti svetainės, miegamojo, prieškambario, valgomojo, darbo kambario baldų. Norintys pagyvinti ir atnaujinti namus stilingomis detalėmis galės rinktis iš gausybės šviestuvų, kilimų, veidrodžių, namų tekstilės prekių. Po „Babilono” stogu šiandien veikia beveik dvi dešimtys žinomų gamintojų ir pardavėjų atstovybių, todėl tinkančių ir patinkančių prekių čia ras kiekvienas.
Palepinkite save kokybiškesniu miegu, nes „Lono” čiužiniams, antčiužiniams ir pagalvėms – 20 proc. nuolaida. Bene populiariausi Lietuvoje ritininių užuolaidų ir žaliuzių pardavėjai „Domus Lumina” kviečia pasinaudoti net iki 80 proc. siekiančiomis nuolaidomis. Technikos ekspertai „Topo centras” suteiks nuolaidą iki 40 proc. Visoms nenukainotoms prekėms ir rėminimo paslaugoms „Savex galerijoje” – 25 proc. nuolaida. Visam indų salono „Žana” asortimentui – 30 proc. nuolaida bei papildoma 10 proc. nuolaida jau nukainotoms prekėms.
Vėsiais rudens vakarais labai malonu lepintis namų SPA procedūromis, įsisupus į šiltą chalatą mėgautis grožio ritualais. Dabar pats metas papildyti vonios spintelių stalčius ir lentynėles, nes parduotuvėse „Drogas”, „Vitrina PRO” – daug puikių pasiūlymų ir nuolaidų kūno priežiūros bei kosmetikos prekėms! Jūsų judėjimu ir sveikata besirūpinanti „Sveikatinė” suteiks 20 proc. nuolaidą visoms prekėms, o visoms profilaktinėms kompresinėms kojinėms – 30 proc. nuolaidą.
Gurmaniškos parduotuvėlės, „Babilone” įsikūrusios maitinimo įstaigos taip pat maloniai prisijungė ruošdamos ypatingus pasiūlymus – kad dar vienas Jūsų vizitas „Babilone” būtų džiugus, kupinas įspūdžių ir keltų tik malonių emocijų. Užsukite, nes tai puiki galimybė pasipuošti patiems, atnaujinti namus ir pasiruošti artėjančioms šventėms pigiau ir be jokio streso.

Panevėžio prekybos ir pramogų centro „Babilonas” inf. 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas