Laimėtas didžiausias „Teleloto“ Aukso puodas per 20 metų

Sekmadienį, „Teleloto” Joninių žaidimo metu, laimėtas didžiausias Aukso puodas per dvidešimt šios loterijos metų. Beveik milijoną eurų siekusią sumą – net 875 145 eurus – laimėjo žaidėjas ar žaidėja su Šiauliuose, prekybos centre „Akropolis”, pirktu bilietu.

Kas šį kartą laimėjo kelis mėnesius augusį, didžiausią visų laikų „Teleloto” Aukso puodą, loterija tikisi sužinoti netrukus, todėl laimėtojo jau laukia centrinėje būstinėje Vilniuje.
Paskutinį kartą rekordinis Aukso puodas su daugiau nei trimis milijonais litų (senąja valiuta) buvo laimėtas 2000-ųjų metų sutikimo išvakarėse. Tūkstantmečio Aukso puodą tuomet laimėjo jauna šeima iš Vilniaus, šventiniam žaidimui turėjusi net septyniolika bilietų.
Šiais metais „Teleloto” Aukso puodą jau pavyko laimėti trims žaidėjams. Sausio 10 d. daugiau nei 130 tūkstančių eurų atiteko vadybininkui iš Panevėžio, o vos už trijų savaičių – daugiau nei 150 tūkstančių eurų – laimėjo ūkininkas iš Tauragės. Trečiasis Aukso puodas – daugiau nei 120 tūkstančių eurų – laimėtas Valentino dieną. Jis iškeliavo Švedijoje dirbančiam ir į Lietuvą trumpų atostogų sugrįžusiam emigrantui.

„Teleloto” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas