Lietuvos paštas per Kalėdas siūlo dovanoti prenumeratą

Lietuvos paštas kviečia gyventojus pasirūpinti spaudos leidinių prenumerata 2016 metams. Artėjant didžiosioms metų šventėms paštuose galima įsigyti ir specialius prenumeratos dovanų vokus.

„Gyventojai aktyviai paštuose ar per laiškininkus prenumeruoja spaudos leidinius kitiems metams. Šiuo metu Lietuvos paštas siūlo ne tik didžiausią Lietuvos ir užsienio spaudos leidinių pasirinkimą, bet ir patogiausius prenumeratos užsakymo būdus.
Norėdami palengvinti netrukus prasidėsiančias kalėdinių dovanų paieškas, išleidome spalvingus prenumeratos dovanų vokus. Mėgstamo spaudos leidinio prenumerata gali būti originali bei praktiška dovana artėjančių šv. Kalėdų ar bet kokia kita proga”, – teigė Lietuvos pašto Pašto tinklo tarnybos direktorė Inga Dundulienė.
Specialų dovanų voką galima gauti paštuose, užsiprenumeravus spaudos leidinį.
Užsisakyti spaudos leidinių galima bet kuriame šalies pašte ir „PayPost” skyriuje, taip pat per laiškininkus. Gyventojų patogumui prenumeratos užsakymai priimami ir internetiniame tinklalapyje www.prenumeruok.lt bei telefonu 8 700 55 400.
Prenumeruoti spaudos leidinius, tarp jų – ir „Utenos dieną”, galima pasirinktam terminui – metams, pusmečiui, ketvirčiui ar porai mėnesių.

AB „Lietuvos paštas” ir laikraščio „Utenos diena” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas