Utenoje dar greitesnis neribotas MEZON internetas

MEZON – neribotų duomenų internetas skelbia geras naujienas Utenos miesto gyventojams ir pristato dar greitesnį internetą bei pokyčių įkvėptą, specialiai uteniškiams iš miesto simbolių sukurtą nuotaikingą ženklą.

„Utena – vienas pirmųjų miestų, kuriame pristatome interneto MEZON naujieną. Čia pradedame teikti 4G LTE interneto paslaugas. Užtikrinę didesnį greitį bei kokybiškesnį interneto ryšį ir toliau siūlysime klientams neribotų duomenų internetą bet kuriuo paros metu. Klientai galės nevaržydami
savęs bei nesibaimindami viršyti mėnesio sąskaitos naršyti mėgstamiausiuose interneto portaluose, žiūrėti vaizdo klipus, bendrauti socialiniuose tinkluose ar dalytis su draugais nuotraukomis tiek namuose, tiek mieste be jokio papildomo galvojimo apie skirtingų interneto tiekėjų sąskaitas ar nemokamų WiFi zonų paiešką. Su MEZON internetu vartotojai neriboja savęs”, – teigia regiono vadovė Lina Umbrasaitė.
MEZON tiki, jog internetas yra margas, ryškus ir beprotiškas. Jis tapo gyvenimo kasdienybe, leidžiančia pasaulį ir jo miestus pamatyti kitomis akimis. Todėl ir į Utenos miesto ryškiausius bruožus MEZON pažvelgė naujai.
„Utena – tai stiprios pramonės, sportiškas ir gamtos miestas, garsus ne tik savo ežeringa vietove, žiemos ralio bei hipodromo pramogomis, bet ir išaugintais talentais verslo, kultūros ir sporto pasaulyje. Būtent tokią matome šiuolaikinę Uteną. Siekiame, kad kokybiškos interneto paslaugos taptų neatsiejama miesto vystymosi dalimi ir skatintų bendruomenės kūrybiškumą, nevaržytų pomėgių ar interesų, kitaip tariant įkvėptų uteniškius „Pasileisti plaukus”, – akcentavo L. Umbrasaitė.
MEZON dovanoja miestiečiams specialiai jiems sukurtą nuotaikingą ženklą iš Utenos simbolių bei kviečia užsukti į MEZON tinklalapį (utena.mezon.lt) arba į partnerių „Mobili Linija”, „Topo centras” ar „Avitela” salonus ir daugiau sužinoti apie naujausius pasiūlymus.

MEZON inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas