Apdovanoti dar vieno kryžiažodžių žaidimo laimėtojai iš Utenos

Panevėžio teritorinės ligonių kasos (TLK) Gyventojų aptarnavimo skyriaus vyriausioji specialistė Birutė Bernotienė įteikė prizus Panevėžio TLK kryžiažodžių žaidimo „Ar viską žinai apie sveikatos draudimą?”, skelbto laikraštyje „Utenos diena”, laimėtojams. Prizus atsiėmė keturi uteniškiai: Danguolė Zabarskienė, Danguolė Grabauskienė, Žymantas Trimonis ir Juozas Jankauskas.

Spalio mėnesį laikraščiuose „Utenos diena” ir „Sekundė” (Panevėžys) paskelbti du Panevėžio TLK sudaryti kryžiažodžiai. Iš viso žaidime dalyvavo 16 dalyvių, iš jų penki – uteniškiai. Kiekvieno regiono laimėtojai atskirai buvo renkami burtų keliu arba apdovanojami teisingiausiai atsakiusieji į klausimus. Žaidimas, atsižvelgiant į tai, kad 2015 m. skelbiami Orios senatvės metais, buvo skirtas 45 metų amžiaus ir vyresniems gyventojams.
Gyventojų aptarnavimo skyriaus vyriausioji specialistė B. Bernotienė pakvietė atvykusiuosius atsiimti prizų ir ateityje dalyvauti ligonių kasos renginiuose, nenustoti domėtis privalomojo sveikatos draudimo ir sveikatos aktualijomis.
Uteniškiai tvirtino, kad klausimai nebuvo labai lengvi. Pasak žaidimo dalyvių, norint teisingai atsakyti į visus, teko ir įstaigos interneto svetainėje apsilankyti, ir kitur atsakymų paieškoti.

Panevėžio TLK inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas