Padėkota uteniškiui, padėjusiam sulaikyti kelias dešimtis vagysčių įvykdžiusį asmenį

Spalio 28 dieną Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Vytautas Vaiškūnas įteikė padėką piliečiui už atliktą humanišką misiją, pilietinį poelgį ir pagalbą policijai, sulaikant dešimtis vagysčių įvykdžiusį asmenį.

Šių metų rugsėjo 1 dieną apie 16 val. policijos pareigūnai iš uteniškio gavo pranešimą, kad iš Sudeikių miestelio link Utenos miesto buvo pastebėtas išvažiuojantis automobilis ,,Ford Mondeo”, kurį vairavo 29-erių metų vyriškis, ieškomas dėl įvykdytų vagysčių degalinėse bei kitų teisės pažeidimų, naudojant transporto priemones su vogtais valstybinių numerių ženklais. Policiją informavęs pilietis pats vykdė asmens persekiojimą, telefonu informuodamas policijos pareigūnus apie įtariamojo važiavimo kryptį. Apie 16 val. 35 min. kelyje Kaunas–Zarasai pareigūnų ekipažai sėkmingai sustabdė persekiojamą automobilį.
Kaip teigė policijai padėjęs išaiškinti įtariamąjį uteniškis, šį pažinęs iš paskelbtos informacijos spaudoje. Kilus įtarimui bei pastebėjus panašumą į paskelbtą įtariamą degalų vagį, pranešė policijai apie jo buvimo vietą ir nepaleido įtariamojo iš akių iki šis buvo sulaikytas Anykščių rajone.
Drąsaus ir pilietiško uteniškio dėka įtariamasis buvo sulaikytas ir pristatytas į Utenos apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą. Įtariamojo atžvilgiu buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Utenos AVPK inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas