Varšuvoje vykusiame seminare dalyvavo ir Dauniškio gimnazijos mokytoja

Spalio 8-11 dienomis Utenos Dauniškio gimnazijos mokytoja Asta Adiklienė kartu su kolegėmis Virginija Guigaite iš Panevėžio, Romualda Sočikiene iš Vilniaus ir Vitalija Jančiauskiene iš Tauragės vyko į tarptautinį profesinės raidos seminarą „Mokslas, aplinka ir verslumas eTwinning projektuose” Varšuvoje, Lenkijoje.

Seminare dalyvavo apie 120 mokytojų iš 24 Europos valstybių. Užsiėmimų metu buvo pristatytos įvairios veiklos ir projektai, seminaro dalyviai lankėsi M. Koperniko mokslo muziejuje, dalyvavo kūrybos dirbtuvėse bei aplankė Varšuvos senamiestį.
Mokytoja A. Adiklienė pasidžiaugė, kad pasirinktos darbo grupės buvo labai naudingos. „Susipažinau su lektorių vykdoma veikla ir jų patirtimi savo veiklą pritaikant „eTwinning” projektuose. Pasirinkau darbo grupes: „Pradžia su Scratch”, kurią pristatė Katarzyna Zawila-Dudzik iš Lenkijos; „IKT įrankiai matematikos projektuose”, kuriuos pristatė Jolanta Grzywnowicz iš Lenkijos; „Programavimas su Minecraft”, kurį pristatė Kamil Sijko su kolega iš Lenkijos; „Kaip parašyti gerą eTwinning projektą”, kurį pristatė Pawel Czaplinski iš Lenkijos ir Massimiliano D’Innocenzo iš Italijos; „Google Earth”, kurį pristatė Marco Neves iš Portugalijos; „Mokslo projektai ir mokinių kompetencijos”, lektorė iš Lenkijos Urszula Utnicka”, – įspūdžiais dalijosi pedagogė.

V. DEVELIENĖS inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas