Utenoje nėra nė vieno ant žemės numesto kamštelio – visi surinkti

Šių metų konkurso simbolis – Niekučių šeima nuo šiandien stovi Užupio Menų inkubatoriuje. Mėnesį stovėję Konstitucijos prospekte, Niekučiai pradėjo savo kelionę po Lietuvą. Konkurso organizatoriai planuoja Niekučius vežti per visą šalį, primindami ir ragindami rinkti plastikinius butelių kamštelius ir dalyvauti jau ketvirtus metus vykstančiame konkurse „Kamštelių vajus“.

Šiemet konkurso finalas vyks net dvylikoje Lietuvos miestų. Juose bus įrengti kamštelių surinkimo punktai: spalio 6 d. – Utenoje, spalio 7 d. – Panevėžyje, spalio 8 d. – Joniškyje, spalio 9 d. – Mažeikiuose, spalio 12 d. – Plungėje, spalio 13 d. – Šilutėje, spalio 14 d. – Kelmėje, spalio 15 d. – Kaune, spalio 16 d. – Marijampolėje, spalio 19 d. – Alytuje, spalio 20 d. – Druskininkuose, spalio 21 d. – Vilniuje.
„Visų miestų, kuriuose vyks konkurso finalas, savivaldybių administracijos noriai jungiasi prie konkurso ir organizuoja savo miestuose masinius kamštelių rinkimus per įvairius miesto renginius. Žinau, kad Druskininkuose sujudęs visas miestas. Sako, kad ir Utenoje jau neberasi nei vieno numesto kamštelio – visi surinkti. Šiemet ne tik atskiros komandos, bet ir miestai nori varžytis vieni su kitais. Manau, kad spalio mėnesį turėsime labai įnirtingą kovą,“ – dalyvių aktyvumu džiaugėsi konkurso organizatorė B. Jakučionytė.

kamsteliuvajus.lt lt

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas