Naujai rekonstruotas „Saulės“ gimnazijos stadionas jau nukentėjo nuo vandalų

Utenoje ir toliau siautėja vandalai: jie laužo ir niokoja viską, kas pasitaiko po ranka. Vis dažniau piktavaliams užkliūna parkuose pastatyti suoliukai, skelbimų lentos, šiukšliadėžės, laužomi, aprašinėjami miesto parkuose esantys suolai, nauji sportiniai įrenginiai, o neseniai buvo nulaužti kelio ženklai miesto centre. Nuo agresyviai nusiteikusių blogos valios žmonių kenčia ir kaimai bei miesteliai: čia vartomos šiukšliadėžės, kelio ženklai.

Praėjusios savaitės pabaigoje buvo pastebėta, kad sulaužyta K. Ladygos gatvėje naujai rekonstruotame Utenos „Saulės” gimnazijos stadione esanti krepšinio stovo konstrukcija, taip pat apgadintos kėdutės. Nuostolis siekia apie 3100 eurų.
Utenos rajono savivaldybės administracija ragina uteniškius būti pilietiškais ir drauge puoselėti Uteną, ir, pastebėjusius vandalizmo apraiškas, nelikti abejingais ir sudrausti pažeidėjus, o apie pažeistą tvarką, niokojamą aplinką informuoti Utenos rajono savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriaus specialistus telefonu 8 614 77137, arba bendruoju pagalbos numeriu 112.

udiena.lt inf., Utenos r. savivaldybės administracijos nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas