Dėmesio susilaukė žiniasklaidos atstovai

Gegužės 7-oji – Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną Utenos rajono savivaldybės administracija pakvietė prie apvalaus stalo susiburti Utenos rajono žiniasklaidos priemonių atstovus, leidėjus, bibliotekininkus ir kitus lietuviško žodžio puoselėtojus.

Utenos rajono savivaldybės administracijos Civilinės metrikacijos skyriaus salėje prie apskritojo stalo svečiai vos tilpo. Susirinkusiuosius sveikino Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas, mero pavaduotojas Vidmantas Valinčius, administracijos direktorius Jonas Slapšinskas, direktoriaus pavaduotoja Zita Ringelevičienė. Ypatingas dėmesys buvo skirtas žurnalistei Elvyrai Sabalytei, švenčiančiai garbingą jubiliejų. Jubiliatei meras A. Katinas įteikę padėkos raštą ir puokštę rožių. Sveikinimą spaudos darbuotojams, žurnalistams, bibliotekininkams, leidėjams perdavė ir LR Seimo narė Milda Petrauskienė.
Nemažai sveikinimų savo kolegoms išsakė ir patys lietuviško žodžio puoselėtojai. Jie dėkojo Savivaldybės administracijai už galimybę visiems susiburti bendraminčių rate, kalbėjo apie žiniasklaidos priemonių, įstaigų, organizacijų ir Savivaldybės bendradarbiavimą, išsakė savo požiūrį įvairiais klausimais, pateikė ir pasiūlymų, kaip operatyviai, konstruktyviai spręsti vieną ar kitą problemą. Bendraujant nestokota ir humoro. Meras pasiūlė kitais metais surengti konkursą „Gražiausias Utenos žurnalistas”. „Utenos dienos” vyr. redaktorius Vytautas Ridikas pasiteiravo, kodėl žurnalistas, o ne žurnalistė? Ir nelaukęs atsakymo pridūrė: „Tikriausiai nori išrinkti mane…”
Baigiantis Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienos minėjimui visiems kviestiesiems buvo įteiktos dovanos.
„Utenos dienos” kolektyvą su švente sveikino ir kiti Utenos bendruomenės nariai, kolegos. Redakcijoje lankėsi Utenos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos vadovai, „Utenos diena” dėkinga Lietuvos pašto atstovams, bendrovės „Utenos trikotažas” vadovybei. Už sveikinimus šventės proga dėkojame kai kurių Utenos rajono seniūnijų seniūnams, bičiuliams ir laikraščio bei portalo „udiena.lt” skaitytojams.

udiena.lt inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas