Kad našta susidūrus su onkologine liga būtų mažesnė!

Pagalbos onkologiniams ligoniams asociacija (POLA) – skėtinė organizacija, vienijanti jau 20 Lietuvoje veikiančių vėžiu sergančių pacientų draugijų bei kitų nevyriausybinių organizacijų, teikiančių pagalbą vėžiu sergantiems žmonėms. Asociacijos misija – dėti visas pastangas siekiant pagerinti onkologinių pacientų ir jų artimųjų gyvenimo kokybę. Įgyvendindama šiuos tikslus POLA jau antrus visoje Lietuvoje vykdo projektą POLA KORTELĖ.

Tai projektas, kurio metu POLA ir jos partneriai, t. y. paslaugų teikėjai ir prekių pardavėjai, pasirašė POLA kortelės naudotojų aptarnavimo sutartis ir kartu vykdys lojalumo ir nuolaidų programą. Ši kortelė suteikia onkologinėmis ligomis sergantiems asmenims galimybę naudotis partnerių teikiamomis nuolaidomis, privilegijomis ir dalyvauti POLA vykdomoje akcijos „Kartu sveikti lengviau”. Akcijos metu onkologinių ligų paliesti asmenys turi galimybę nemokamai dalyvauti koncertuose, spektakliuose bei kitose akcijos partnerių lojalumo programose.
POLA nuolaidų kortelė yra vardinė ir ja naudotis teisę turi tik onkologinėmis ligomis sergantys žmonės, kurių vardu kortelė išduota, bei jų šeimos nariai / globėjai. Partnerių darbuotojai ar kiti įgalioti asmenys turės teisę paprašyti pateikti asmens dokumentą, o kortelę pateikus šeimos nariams / globėjams – jų asmens tapatybės ir giminystės ryšį / globėjo statusą patvirtinantį dokumentą.
Kortelę gali gauti bet kuris fizinis asmuo, kuriam yra diagnozuota onkologinė liga, susipažinęs su kortelės taisyklėmis ir užpildęs kortelės paraišką. Jei onkologinė liga diagnozuota nepilnamečiam asmeniui, POLA kortelė gali būti išduodama vienam iš jo tėvų / globėjų. Visą informaciją apie projektą galima rasti POLA svetainėje www.pola.lt
Šiuo metu POLA jau yra pasirašiusi sutartis dėl nuolaidų teikimo su daugiau kaip trisdešimt įmonių dėl nuolaidų iki 75 proc. suteikimo. Partnerių taikomų nuolaidų sąrašas nėra baigtinis ir bus nuolat papildomas bei atnaujinamas interneto svetainėje.
Organizacijų, pageidaujančių prisijungti prie POLA kortelės programos, atstovus kviečiame kreiptis tel. 8 620 74 646 аrba el. paštu kortele@pola.lt.
Pageidaujantys gauti šią kortelę Utenoje turėtų kreiptis į POLA kortelės ambasadorių tel. 8 673 80 032 аrba el. paštu utena@pola.lt.

POLA inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas