Iki „Halls Winter Rally“ liko 25 dienos

Paskutinį sausio savaitgalį Utenos apylinkes vėl užguls dešimtys tūkstančių aistruolių.
Didžiausia žiemos švente tituluojamas renginys jau senokai išaugo tradicinių lenktynių marškinėlius ir tapo šaltojo metų sezono linksmybių simboliu. Šiemet organizatoriai žada dar didesnę greičio fiestą, tad į Uteną tikisi sukviesti ne tik ištikimus fanus, bet ir tuos, kurie ralį stebės pirmą kartą.

Jau pradėti parengiamieji darbai dviems žiūrovų zonoms, kuriose įsitaisę sirgaliai galės patogiai stebėti varžybų maratoną ir dieną ir naktį. Vakaro tamsą galingais žibintais skrodžiantys bolidai – vienas įspūdingiausių reginių prie trasos susirinkusiems sirgaliams. Dieną didelėje žiūrovų zonoje bus galima stebėti kaip lenktynių dalyviai skries ir sniego debesis iš po ratų kels net keturis kartus. Tikėtina, kad šįkart ralio kaimelis su liepsnojančiais laužais, karštais užkandžiais ir šurmuliuojančiomis linksmybėmis sutrauks rekordiškai daug aistruolių.
Sausio 31-osios vakarą Utenos daugiafunkciame sporto centre vyks „Halls Winter Rally 2015″ apdovanojimų ceremonija, kurią vainikuos koncertas, priversiantis aistruolius atiduoti paskutines jėgas šėlstant su bendraminčiais. Gera nuotaika, linksmybės sniege ir šauni bičiulių kompanija – tai garsiausio žiemiško festivalio sėkmės receptas. Renginio organizatoriai žada jį dar pagardinti adrenalino kupinomis emocijomis su ralio žvaigždėmis ir ugnimi alsuojančiais sportiniais automobiliais.

„Halls Winter Rally” inf. ir nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas