Seminaras pakvietė būsimus savanorius

Gruodžio 18 dieną Utenoje vyko seminaras–susitikimas su socialinių paslaugų įstaigų atstovais ir potencialiais savanoriais.
Šis seminaras yra baigiamoji Utenos rajono savivaldybės finansuojamo projekto „Savanorystės ugdymas” veikla. Projekto tikslas – didinti ir plėtoti jaunimo kompetenciją, rengiant jaunimą aktyviam ir prasmingam dalyvavimui Utenos bendruomenės gyvenime.

Seminare aktyviausiai dalyvavo socialinio darbo specialybės studentai, sulaukta svečių iš miesto bei rajono socialinių paslaugų įstaigų. Apie savo įstaigų teikiamas socialines paslaugas bei galimybes savanoriams kalbėjo Utenos kolegijos absolventės Daiva Kurkienė (Utenos rajono Socialinių paslaugų centro socialinė darbuotoja) ir Edita Žutautaitė Daujotienė (Kristaus žengimo į dangų parapijos globos namų socialinė darbuotoja), savanorius į socialinės globos namus kvietė Liuda Sadauskienė – Utenos rajono savivaldybės socialinės globos namų socialinė darbuotoja, apie socialinę pagalbą kalbėjo Gita Žilėnaitė – Utenos rajono savivaldybės administracijos Socialinių reikalų ir sveikatos apsaugos skyriaus vyr. specialistė. Dėstytoja Iliuminata Gaigalaitė priminė apie galimybes dalyvauti Didžiojo brolio ir Didžiosios sesės programoje.

Utenos kolegijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas