Policijos jėgos daugiakovės čempionate uteniškiai užėmė trečią vietą

Panevėžio lengvosios atletikos manieže vyko Lietuvos policijos jėgos daugiakovės čempionatas. Tai jau tradicinėmis tapusios varžybos, kurias organizavo Policijos departamentas prie VRM kartu su Panevėžio apskr. VPK.

Šiemet į varžybas atvyko visos apskričių komandos, iš viso – 48 dalyviai. Sportininkams reikėjo varžytis trijose rungtyse – 24 kg svarsčio rovime kaire ir dešine rankomis per 4 minutes, 60 kg štangos stūmime nuo krūtinės gulint per 1 minutę ir nešti tris po 50 kg sveriančius manekenus.
Svarsčio rovimo rungtyje stipriausias buvo Audrius Petrėnas iš Vilniaus. Štangą geriausiai stumti sekėsi Mantui Sinkevičiui iš Utenos apskr. VPK komandos. Manekenų nešimo rungtyje sėkmė vėl nusišypsojo vilniečiui Audriui Petrėnui, kuris tik keliomis šimtosiomis sekundėmis aplenkė antroje vietoje likusį Liną Čebanauską iš Marijampolės.
Susumavus visų trijų rungčių rezultatus, paaiškėjo, kad, nors ir laimėjo varžybose dvi rungtis, Audrius Petrėnas netapo nugalėtoju. Jam koją pakišo štangos stūmime užimta žemesnė vieta. Bendroje įskaitoje jis liko antras. Pirmą vietą iškovojo jo komandos draugas vilnietis Meinardas Bagdonavičius. Pasisekė ir trečią vietą iškovojusiam Mantui Spudžiui iš Telšių. Trims sportininkams surinkus vienodą taškų sumą, antros ir trečios vietos nugalėtoją lėmė užimta aukštesnė vieta manekenų nešimo rungtyje.
Komandinėje įskaitoje pirmąją vietą iškovojo Vilniaus komanda, kurios net keturi komandos nariai pateko į geriausių sportininkų dešimtuką. Antri liko klaipėdiečiai, trečioji vieta atiteko Utenos komandai.
Būtina pažymėti, kad Lietuvos policijos jėgos daugiakovės čempionatas tampa labai patrauklia ir didelio susidomėjimo tarp policijos pareigūnų sulaukusia sporto šaka.

Utenos AVPK inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas