Teklė Paukštienė švenčia 100-ąjį gimtadienį

„Žmogus nepakeičiamas laike, nepakartojamas žemėje. Kiekvienas skleidžia savo ypatingą šviesą, kuri vis kitaip papuošia gyvenimo mozaiką. 100-tojo jubiliejaus proga linkiu Jums geros sveikatos, artimųjų meilės bei kasdienių džiaugsmų!”– šiais žodžiais buvo pasveikinta Saldutiškio seniūnijos Plaučiškių kaimo gyventoja, švenčianti savo 100-ąji gimtadienį.

Utenos rajono savivaldybės mero Alvydo Katino sveikinimą, dovanas ir gėles jubiliatei įteikė mero patarėjas Gintautas Petravičius ir Utenos rajono savivaldybės administracijos Socialinių reikalų ir sveikatos apsaugos skyriaus vedėja Inga Šakalienė. Įspūdingo jubiliejaus proga Teklę Paukštienę pasveikino Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos Utenos skyriaus direktorius Vidmantas Misiūnas ir pensijų skyriaus vedėja Alma Vaitkevičienė.
Sveikintojai įteikė dovaną, margaspalvių gėlių puokštę bei palinkėjo senolei sveikatos. Saldutiškio seniūnas Bronius Šliogeris padovanojo jubiliatei austą juostą ir palinkėjo kasdienių džiaugsmų. Ilgaamžės Teklės dukra Aldona Paukštytė sveikintojams papasakojo apie savo mamytės gyvenimą: pati užaugusi 6 vaikų šeimoje, po vedybų užaugino du vaikus – sūnų Edmundą ir dukrą Aldoną. Senolė turi dvi anūkes Aureliją ir Vilmą, proanūkį Eimantą. Pasidžiaugti šimto metų jubiliejumi, pasveikinti sukaktuvininkės žada užsukti ir kaimynai, mat Teklė kadaise buvo garsi siuvėja, tad namų durys atviros nuo senų laikų.

Utenos r. savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas